Nnywellness.com

Har en iPhone et videokamera?


Nettbaserte funksjoner aktivert av mobildatanettverk og innebygd trådløs adapter - som e-post, Internett-surfing og visse programmer, er Apples iPhone i stand til å produsere og behandling av multimedia. Alle iPhone utstyrt med digitale kameraer kan fange fortsatt bilder. Senere-modellen iPhone kameraer er også i stand til å skyte video.

iPhone videokameraet historie

Med hver påfølgende iPhone løslate blir et visst antall nye funksjoner tilgjengelig. Når iPhone 3G kom ut i juli 2008, for eksempel inkludert det økt lagringsplass over den originale iPhone - 8GB og 4GB, spesielt. IPhone 3Gs, utgitt i midten av 2009, ikke bare inkludert flere lagringen mellomrom alternativer og valget mellom svart og hvitt ytre iPhone foringsrør, men også videofunksjon for sitt kamera, et første for enheten.

Tredjeparts Hacks

Innføring av videokameraet på iPhone 3Gs involvert en oppgradering av programvare- og ikke en maskinvarefeil en - så flere selskaper har utviklet programmer som muliggjør bruk av video på iPhone 3G kameraer. Det er viktig å forstå at selv om mange av disse programmene er nedlastbare i iTunes programmet store - og lav eller aften ledig kostnader - endre iPhone programvare på denne måten kan garantien på enheten.

Tilgang til videokameraet

Som funksjonen video er programvare i stedet for maskinvarebasert, tilgang til videokameraet innebærer en lignende sti som bruker den fortsatt. Nemlig, Tapp iPhone "Kamera" alternativ til enhetens kameraet. Hvis du vil skyte video, trykk "Video" ikonet i nedre, høyre hjørne av enheten. I likhet med bilder, video er lagret i iPhone "Kamera Roll" bibliotek. Se videoer på iPhone ved å trykke på dem i kameraet rulle og trykk på "Play"-knappen.

Kamera Zoom

Da Apple lanserte iPhone 4 i juni 2010, inkludert kameraet--som igjen kjennetegnet video - flere forbedringer over den på iPhone 3Gs. I tillegg til høyere kvalitet - 5 megapiksler vs 3 megapiksler - er kameraet på iPhone 4 i stand til å zoome inn, om du tar fortsatt bilder eller videoer. For å zoome inn eller ut, skyv baren på bunnen av vinduene "Kamera" til venstre eller høyre når du fotograferer.