Nnywellness.com

Hvordan du tilordner tilpassede ringetoner på en Blackberry Curve


Hvordan du tilordner tilpassede ringetoner på en Blackberry Curve
Kurven er en av Blackberry mest populære smartphones, med mange funksjoner som gjør det nyttig både som en virksomhet og en personlig telefon. En av disse funksjonene er muligheten til å tilordne egendefinerte ringetoner til forskjellige kontakter i adresseboken. Du kan tilordne "Calypso" danser søster eller "Antilope" til nevø som driver spor. Tilordner tilpassede ringetoner kan du vet hvem som ringer deg før du ser på telefonens skjerm.

Instruksjoner

• Aktivere Blackberry Curve; Flytt styrekulen til ikonet for adresseboken er uthevet. Trykk hjulet skal klikke; Dette velger alternativet for å åpne adresseboken.

• Begynn å skrive inn navnet på kontakten du vil tilordne egendefinerte ringetonen. I Blackberry Curve, kan du enten første eller siste navn; vil det trekke opp en liste over navn. Flytte styrekulen til å bla til navnet.

• Trykk på "Menu"-tasten; Det er nøkkelen til venstre for hjulet med prikket Blackberry symbolet. Åpner en meny-boksen. Rulle på styrekulen for å "Legg til egendefinert ringetone." Trykk på styrekulen for å velge. En boks vises som gir deg legge forhåndslastet ringetoner eller ringetoner du har lastet ned til din Blackberry Curve. Flytte styrekulen til alternativet du ønsker, og trykker den.

• Bla nedover listen av ringetoner. Som markøren ruller forbi en tone, det vil spille melodien eller tone. Trykk på styrekulen til velger du ringetonen du vil; tilpasset ringetone er nå tilordnet til personen i din adressebok.

• Trykk på Blackberry-menyknappen; åpner en meny bokse med "Lagre" uthevet. Trykk på styrekulen for å lagre valget. En liten timeglasset vises for en liten stund og deretter skjermen vil gå tilbake til adresseboken. Hit "Tilbake" nøkkelen til høyre for styrekulen flere ganger til telefonen er tilbake på hjemmesiden.