Nnywellness.com

Hvordan aktivere GPS på en Nextel Boost telefon


Global Positioning System-mottakere har blitt en integrert måte å komme rundt i vårt samfunn, og integrere GPS i mobiltelefoner har gjort enda enklere. Ikke bare kan vi bestemme hvor vi er eller hvordan du får der vi ønsker å gå, men mange krise sentre har også muligheten til å se våre stedsinformasjon og sende hjelp. Disse tjenestene er tilgjengelige på forhåndsbetalte mobiltelefon planer, som med Boost Mobile, som er eid av Nextel.

Instruksjoner

• Velg "GPS" fra hovedmenyen for telefonen Boost. Velge posisjon. Dette viser kartet hvor du var da du sist valgte GPS posisjon som tid og dato.

• Skiller seg ut i åpne bygninger og trær med en åpen utsikt over himmelen. Hvis du ikke får utenfor, stå i nærheten av et vindu. Hold mobilen fra kroppen og være sikker på å ikke dekk til.

• Skyv alternativet "Oppdater" på telefonens skjerm. Stå fremdeles mens telefonen beregner din posisjon. Selv vandre kan øke tiden det tar for å fastslå din posisjon. Hvis du kjører, hold telefonen nær bilvinduet. Trykk "Avbryt" kan gå tilbake til Posisjonsskjermbildet.

• Velge "GPS" fra hovedmenyen og velg privatliv. Sikkerhetsalternativet du vil; Dette bestemmer hvilke programmer har tilgang til din GPS-posisjon. Du kan sette den til "Begrenset", "Ubegrenset" eller "Av tillatelse." "Begrenset" tillater ikke Java applikasjoner tilgang "Unrestricted" kan alle programmer tilgang og "Av tillatelse" bedt om å gi tillatelse for hvert program som den prøver å få tilgang til informasjon om plassering.

• Last ned National Marine elektronikk tilknytning eller NMEA, 3.0-støttet kart programvare eller senere på datamaskinen. Koble telefonen til datakabelen og "COM" porten på datamaskinen. Angi COM-innstillingene: biter per sekund: 4800; Databiter: 8; Paritet: None; Stoppbiter: 1; og flytkontroll: maskinvare.

• Sette telefonen til GPS-menyen og alternativet "Interface". Angi alternativet "NMEA ut" til "On". Når du er ferdig med å bruke GPS fra telefonen på kart programvare, angi alternativet "NMEA ut" til "Off". Hvis du deaktiverer telefonen, fastsetter som "NMEA" til "Off" også.

Tips og advarsler

  • Ringe 911 automatisk engasjerer GPS-enheten og sender stedsinformasjon nødnumre hvis de er utstyrt til å motta den. Hvis de ikke mottar informasjonen, sender telefonen automatisk informasjonen om den nærmeste mobiltårn.