Nnywellness.com

Hvordan betale for en Overtatte bil


Hvis du ønsker å få bilen tilbake etter repossession, må du møte noen tidsfrister og følg trinnene av utlåner. Du må fullføre visse transaksjoner, og må de aktuelle godkjenningene å få bilen utgitt. Hvis du forsinkelse, står du risikoen for å miste bilen og ha det solgt på auksjon, noe som kan skade din fil for 7 år. Håndtere transaksjoner effektivt.

Instruksjoner

• Vent til brevet fra utlåner som beskriver trinnene du må ta for å få bilen tilbake. Brevet er normalt sendt innen et par dager. Du kan ringe utlåner før mottak av brevet å påskynde prosessen. Akseptabel betalingsmåter er inkludert i brevet.

• Gjennom vilkår og avtaler. Du må gi bevis på at forsikring er i kraft og oppdatert. Noen långivere be om at du gir bekreftelse som du arbeider, som siste lønn stubber. Du må betale beløpet som er nødvendig for å bringe lånet kontoen oppdatert. I sjeldne situasjoner at utlåner du må betale mellomlegget i sin helhet.

• Betale utlåner den nødvendige mengden. Kontroller at utlåner har fakset utgivelsen papirene repossession selskapet sier at du har oppfylt din forpliktelse med utlåner. Brevet vil også staten må betale repossession selskapet alle avgifter gjelder repossession før bilen slippes.

• Bekreft avgifter med repossession byrået ved telefonen. Du må betale repossession avgifter i området på $350 og lagring avgifter, som vil være ca $25 til $50 per dag. Noen ber deg gå til den lokale politistasjonen og plukke opp en utgivelse, som kommer med en avgift på $15. Kontroller akseptabel betalingsmåter med repossession byrået.

• Gå til repossession selskapet med nok penger til å betale alle avgifter. Undersøk bilen din å sikre at alt er i samme stand og ikke elementene mangler fra bilen. Signere skjemaet hvis alt er OK, og få nøklene fra en autorisert agent.

Tips og advarsler

  • Når du betaler utlåner, kan det ta 24 til 48 timer å fakse godkjenningen til repossession selskapet. Hver dag du utsette blir det ekstra lagringsplass avgifter. Håndtere alt så raskt som mulig. Hvis en personlig sjekk er akseptabelt, må du kanskje vente på sjekk fjerne før bilen slippes.
  • Du kan ha en frist for å håndtere alle transaksjoner før bilen er solgt på auksjon.