Nnywellness.com

Typer olje for Mini Cooper S


Om du trenger bare på toppen av din olje mellom turer eller er interessert i å endre olje av din Mini Cooper S selv, med riktig olje er ekstremt viktig. Olje er det som holder bilens motordeler smurt og knirkefritt. Det er en rekke oljer på markedet; Det er viktig å velge hvilken som er riktig for din bil.

Dealership vedlikehold

Ifølge Mini Cooper S brukerhåndboken, bør alle vedlikeholdsarbeid for en Mini Cooper, inkludert oljeskift, utføres på en Mini Cooper-forhandler. Dealership vet nøyaktig hva olje er rett for deg bil. Hvis en forhandler ikke er tilgjengelig i din bestemt område, finne en Mini-Cooper sertifisert bilverksted å fullføre endringene olje.

Mini Cooper S olje typer

Mini høy ytelse syntetisk 5W-30 olje er oljen Mini Cooper forhandleren bruker når det olje endringer på Mini Coopers. Bruke denne oljen på toppen av motorolje Hvis nivået er nede. Det er viktig å huske å sjekk oljenivået regelmessig. Produsenten anbefaler kontrollere oljenivået hver gang du drivstoff opp bilen din.

Andre oljer som du kan bruke

Hvis Mini høy ytelse syntetisk 5W-30 olje ikke er tilgjengelig, produsenten anbefaler bruk av en av de følgende oljene: Castrol Syntec europeiske formel Ultra SAE 5W-30, Mobil 1 SAE OW-40, Pennzoil Platinum europeiske formel Ultra SAE 5W-30 eller Valvoline SynPower SAE 5W-30. Alle disse oljene møte Mini lang levetid rangeringer er sikre for bruk i Mini Coopers i USA med bensinmotorer.

Minimumskrav

Bare bruke oljer som er syntetiske oljer med en American Petroleum Institute vurdering av SM eller høyere. API rangeringer indikerer at oljen oppfyller opprinnelig utstyrsfabrikant ytelse og kvalitet anbefales for bruk. Se etter tjenesten vurderingen i API "Service Symbol smultring" på etiketten.