Nnywellness.com

Hvordan er å bestemme hvilke sportsprogrammer Blacked ut av parabolen nettverk satellitt-TV


Dish Network tilbyr omfattende Sportspakker for dem interessert i idrettsarrangementer. Det er også sesongmessige abonnementer for ulike mesterskap. Selv om slike abonnementer er en velsignelse for sportselskere, noen ganger, er bestemte hendelser mørklagt. For dette, Dish Network er verken ansvarlig heller ikke kan det gjøre noe med det.

Kringkastingsselskaper at luften disse hendelsene basert på avtaler med idrettslag velger å begrense overføringen. Noen ganger, bli strømbrudd viktig av hensyn til et team, hjemmemarkeder og programmet leverandører.

Slike strømbrudd er spillet og kanal avhengige, noe som tyder på at en blackout på én kanal ikke betyr nødvendigvis komplett utilgjengelighet av spillet. Som et resultat, kan seere se spillet på en annen kanal. Her er hvordan du kan finne mer informasjon om strømbrudd.

Instruksjoner

• Bruk den gratis nummer 1-888-284-7116 å kalle parabolen nettverk kundeservice og spørre om strømbrudd.

• Alternativt, gå til selskapets webområde (. www.dishnetwork.com). Velg programmering > Sport fra navigeringsmeny ligger under firmalogoen. Det vises en meny knyttet til sportsinformasjon og pakker til venstre på skjermen.

• Klikk Blackout Info informasjon om mørklagt sportsprogrammer.

Tips og advarsler

  • I tilfelle en blackout bruker noen kanaler alternative kanaler for å kringkaste et spill. For eksempel, er alternativ kanaler for noen regionale Sports Network (RSN) kanalen 445-448. Prøv en RSN spill på en av de alternative kanalene hvis det ikke er tilgjengelig for vanlige RSN-kanalen. Tilsvarende støtter ESPN også alternative kanaler.
  • En lokal kanal med rettigheter til sender for eksempel en NBA spill kan føre til ikke-overføring av det spillet via satellitt. Imidlertid kan Dish Network kunder abonnerer på lokale kanaler se det på den lokale kanalen.
  • Sjelden kan et spill være utilgjengelig på alle kanaler. Dette betyr vanligvis at det ikke er å være TV hele.