Nnywellness.com

Hvordan å trekke to motorsykler i en lastebil seng


Hvordan å trekke to motorsykler i en lastebil seng

Har en lastebil med nok plass i sengen til å frakte to motorsykler, kan du ta syklene med deg uansett hvor du går. Å ha høy kvalitet tie-ned utstyret vil øke sannsynligheten for transport motorsykler trygt og sikkert. Før anskaffe nødvendig utstyr, men mål bredden på lastebilen og bredden på to motorsykler sørge for at du har nok plass til å trekke dem sammen. Du bør alltid gi plass mellom de to syklene for å unngå noen skade eller riper.

Instruksjoner

• Sett motorsykkelen første i lastebil sengen, sørge for at du har forlatt nok plass til å manøvrere sykkelen andre på plass når tid kommer. Plass foran hjulet i et hjul chock å holde sykkelen stabil. Dette er valgfritt, men legger til en grad av sikkerhet når haling syklene.

• Plass en myk sløyfe rundt venstre side av sykkelen styret. Bruke krok slutten av en av dine ratchet stropper for å koble med myk løkken. Koble stroppen til en sikker del av din lastebil seng i en vinkel som trekker sykkelen i hjulet chock. Dra noen av slakk av ratchet stroppen.

• Gjenta trinn nummer to for høyre side av din styret. Stram både stroppene slik at de er tettsittende, når de er begge satt på plass. Kontroller at stroppene er stramt nok for sykkelen å forbli stående, men uten komprimering støt, for å unngå skader.

• Pakk en myk sløyfe rundt en stabil del av den venstre, bak siden av motorsykkelen. Hekt myk sløyfen med en ende av en ratchet stropp og fest stroppen til et sikkert sted på sengen av lastebilen. Vinkel stroppen frem for å bringe sykkelen i hjulet chock, akkurat som du gjorde i front. Gjenta dette trinnet for høyre side og ta ut noen slakk fra begge stropper. Kontrollere alle stroppene; Hvis noen av dem har løsnet under prosessen tettsittende dem opp slik at sykkelen er sikker.

• Gjenta trinn to til fire for andre motorsykkelen. Husk på at to sykler bør ha klaring både mellom hverandre og veggene i sengen av lastebilen slik at ingen skade oppstår.