Nnywellness.com

Hvordan du Wire tauing lys på en Ford Escape


Hvordan du Wire tauing lys på en Ford Escape

Hvis du vil lovlig taue en tilhenger, må signalet, brems og markør lys. For å levere makt og kontroll til disse lysene, må Ford Escape være kablet med fire-veis kobling. Disse lysene er viktige fordi de gir informasjon nødvendig for andre førere om størrelsen av kjøretøyet og dens snu og bremsing potensial. Wire en fire-veis trailer kontakt med noen grunnleggende verktøy og litt kunnskap om kjøretøy elektrisk arbeid.

Instruksjoner

• Løsne skruene som fest baklyktene til Ford Escape med en skrutrekker, og deretter fjerne lysene.

• Bestemme hvilke ledninger gi brems, signal og markør strøm til baklyktene med 12-V test lyset. Test lys fungerer kobler bakken til en bart metall del av kroppen og undersøkelser ledninger for strøm. For eksempel vil finne strømkilden markør, aktivere bilens merke lyser og sonde nakne tilkoblinger til test lyset-lampen lyser. Også finne venstre og høyre signal tilkoblingen.

• Koble bilens makt ledningene til fire-polet med scotch kontaktene. Skotsk koblinger fungerer ved å plassere en wire i hver groove og lukke porten. Koble det venstre signalet til selen gule ledningen, retten signal til den grønne ledningen, markørens strømkilde den brune tråden og den hvite kabelen i bakken.

• Fest selen ledninger til selve interiør flukten bruker festestripsene. Pass på at nok lang for å gjøre det til tilhengeren er tilkobling.

• Feste fireveis koblingen til en trailer og teste alle mulige belysning sekvenser.

Tips og advarsler

  • Vanlige Ford ledningsnett farger er oransje med blå stripe for høyre blinklys; lys grønn med oransje stripe for venstresving signal; brun til markør lys; og svart eller grå for jording.