Nnywellness.com

Hvordan du registrerer en verktøyet Trailer kommersielt i Connecticut


Hvordan du registrerer en verktøyet Trailer kommersielt i Connecticut

En verktøy-trailer er en trailer som du bruker for en bestemt funksjon, som hale campingutstyr eller kjøre bedriften landskapsarbeid. Hvis du bor i Connecticut, må registrere din tilhenger med staten Institutt for Motor Vehicles før du kan bruke den for sin tiltenkte funksjonen. Merk at hvis din tilhenger er klassifisert som en slep dolly - betyr det støttes bare på to hjul, i stedet for fire eller flere - du trenger ikke å fullføre registreringsprosessen.

Instruksjoner

• Samle materialer som vil være nødvendig å registrere din verktøyet tilhenger. Du trenger bill of salg for trailer og sertifikatet for tittel, samt identifikasjon selv i form av en førerkort eller militære ID.

• Forbered deg på å betale de nødvendige. Registreringsavgiften i Connecticut i 2011 er mellom $18 og $22,50. Du kan bruke en personlig sjekk eller postanvisning, og i noen tilfeller et kredittkort.

• Gå et sted hvor du kan registrere din verktøyet tilhenger. I Connecticut inkluderer dette et lokalt Institutt for Motor Vehicles-kontor, en AAA plassering eller en lisens center.

• Gi representanten samlet materiale til å fullføre registreringen. Du må signere et skjema og vil bli utstedt en midlertidig registrering i verktøyet traileren. Fast registreringen kommer i posten.