Nnywellness.com

Hvordan vet jeg om jeg har en E6 Manifold?


E6 manifold er en Ford-bygget manifold utformet for å gi avgasser en større port å strømme ut av. E6 manifold kan finnes på de fleste Ford modell biler bygget under og etter 1986. Når eksos forlater forbrenning kammer, det inn i manifolden og ut gjennom eksosrøret. Det er to hovedmåter å avgjøre hvis bilen har en E6 manifold eller ikke.

Instruksjoner

• Se bilens brukerhåndboken for modellåret av kjøretøyet. Hvis bilen ble bygget under eller etter 1986, da har det en E6 manifold. Hvis det ble bygget før 1986, vil den ikke ha en E6 manifold.

• Parkere bilen på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Åpne Shack og vente et par timer for motoren avkjølt.

• Heve panseret og lås den på plass. Skinne en lommelykt på toppen av høyre side og venstre manifolder å finne hvor avstøpning på forsiden. Hvor avstøpning er en serie av bokstaver og tall, og kan finnes på forsiden av en av manifolder. Tørk manifold Rengjør om nødvendig.

• Finn og lese avstøpning nummeret på forsiden av manifold. Hvis hvor avstøpning begynner med E6, er det en E6 manifold.

Tips og advarsler

  • Hvor avstøpning begynner alltid med to bokstaver som representerer typen manifold. Hvis ingen støping tall er funnet, må eksosrøret fjernes fra manifold å bestemme manifold. E6 manifold har et stort firkantet hull der røret kobles til manifold sammenlignet med andre typen manifolder som har mindre rund-formet hull.
  • Vent alltid motoren til helt avkjølt før du arbeider i å hindre alvorlige forbrenninger.