Nnywellness.com

Hva er årsakene til sprøytebrukere ikke åpning?


Hva er årsakene til sprøytebrukere ikke åpning?

Det er noen mulige årsaker til blokkerte drivstoffet injektoren i bilen: mekanisk feil; elektriske problemer; skade forårsaket av overoppheting; og den mest vanlige årsaken, blokkering forårsaket av smuss. Den beste måten å unngå injektor problemer er å ta bilen regelmessig vedlikehold og bruke sporadisk drivstoff additiv spesielt designet for å holde drivstoffsystem ren.

Utløse Buildup injektor blokkering

Den vanligste årsaken til injektor blokkering i moderne biler er bunnfall buildup, som er skitt bygge opp på de indre overflatene i injektoren. Det er noen årsaker til dette, de fremste som langsiktig bruk av motoren kombinert med små urenheter i drivstoff. Noen ganger ruster eller andre partikler i gasstanken kan forårsake drivstoff injektoren blokkering. I noen tilfeller kan tette rester bygge opp, som vil kreve erstatning av injektoren. Men før du går ut og kjøpe en ny injektor, kan du prøve å rengjøre gjengangeren ettall.

Fikse en tett injektor

Heldigvis, fikse denne typen blokkering er ikke spesielt vanskelig. Du trenger en hammer og filtypen. Det hjelper for å vite hvilke sylindere er misfiring, men du kan bruke prøving og feiling for å løse problemet. Start motoren, slik at bilen er trygt sikret, og plasser filtypen på samlingen injektor ovenfor sylinder som du tror er misfiring. Trykk forlengelsen med hammeren, gradvis øke den slående kraften under lytting etter injektoren igjen. Dette vil riste løs alle bygget opp skitt på innsiden av samlingen injektor. Være veldig forsiktig med å bruke for mye kraft, nåværende sprøytebrukere er vanligvis på minst delvis laget av plast og trykke for hardt vil føre Cerrione og ødelegge injektoren.

Drivstoff injektoren mekanisk feil

Den mest åpenbare mulig mekanisk svikten er Cerrione. Dette kan skyldes installasjonsfeil og feil motor timing, og noen ganger ved slitasje og rive. Dette er en kritisk feil og må tas umiddelbart, som det kunne føre en brann. Skifte injektoren er den foreslåtte metoden for reparasjon. En annen mulig årsak til drivstoff injeksjon problemer er ikke drivstoff injektoren men i stedet brennstoffledningen filtre, som når blokkert kan forårsake et press problem i hele drivstoff distribusjonssystem. De fleste olje endre butikker er utstyrt for å erstatte bensin filtre; men kan du gjøre det selv. Kjøling systemfeil kan forårsake sprøytebrukere overopphetes, forårsaker dem til å ta opp; Dessverre er den eneste måten å reparere dette erstatte enheten, siden varmen vil føre ledninger å fusjonere, plast til å smelte og samlet alvorlig skade.