Nnywellness.com

Hvordan bruke Rti4 som Surround-høyttalere


Polk Audio Rti4 høyttalere er en toveis bokhylle design, godt egnet for bruk som en viktigste stereohøyttalere i et mindre rom, eller som surroundhøyttalerne i et større hjemmekino system. Av terminal høyttalerdesign og oppkobling prosedyren for Rti4 høyttalere er helt analog med nesten alle andre hjem høyttaler, så ferdighetene lært i koble dem som surround-høyttalerne kan enkelt overføres til andre høyttaler tilkobling prosjekter.

Instruksjoner

• Finne surround lyd kanal utganger på baksiden av mottakeren. Disse er merket annerledes, avhengig av merket og modellen til mottakeren. Som en generell regel, se etter merking over par røde og svarte terminaler som sier "høyre bakre" eller "venstre bakre." Hvert par av terminaler vil ha en svart og en rød terminal, merket som "-" og "+" henholdsvis.

• Trykk kategorien under røde terminalen for høyre bakre høyttaler åpne et lite hull i terminalen. Trykk bare slutten av en høyttaler ledningen føre inn i åpningen og slipp i kategorien. Gjør det samme med svart terminalen for høyre bakre høyttaler.

• Skyv inn på røde terminalen på baksiden av din høyre bakre høyttaler. Skyv bare slutten av høyttaler ledningen ledelsen i åpningen og slipp terminalen. Kontroller at du kobler den røde terminalen på mottakeren til den røde terminalen på høyttaleren. Gjenta med den svarte terminalen.

• Koble venstre bakre surround-høyttaleren ved å gjenta trinnene ovenfor.