Nnywellness.com

Slik Buff ut riper på bilen frontlysene


Slik Buff ut riper på bilen frontlysene

Bilen frontlysene brukes til å bygges med glass og var lett ødelagt. Siden 1990, er de fleste frontlykter bygget med en klar, fleksibel plast kalt polykarbonat. Dette materialet motstår effekten, men kan grunnen på grunn av sand og grus slitasje. Erstatning frontlykter kan være kostbart, som mange er tilgjengelige bare i full monteringssett ikke i enkeltdeler. Heldigvis finnes det en enkel og kostnadseffektiv måte å gjenopprette riper frontlykter i stedet for å erstatte dem. Polering kits er tilgjengelig fra din lokale auto deler butikken.

Instruksjoner

Maskeringstape vil beskytte maling jobb i bilen under polering prosessen.
Dekk området rundt frontlys med maskeringstape. Dette hindrer lakkskader ved polering utstyret.

En polering krok og loop backing plate er tilgjengelig for vedlegg til din elektrisk drill.
Sette på vernebriller. Knytte kroken og loop backing plate til din drill og stram chuck. Fest skum kutte puten backing plate. Bruke kremet scratch remover skum kutte puten. Slå på din drill og trykk dynan mot linsen. Polsk venstre til høyre og opp og ned med kanten av puten for å komme inn kanter og hjørner av linsen. Polsk for tretti sekunder. Slå av bore.

• Tørk av linsen med mikrofiberklut. Hvis scratch forblir, gjenta polering prosessen.

• Bruke spray plast renere og protectant linsen. La tørke. Dette vil bidra til å beskytte bilens frontlykter mot fremtidige skrape. For best resultat, unngå å få frontlyktene våt i 24 timer.

Tips og advarsler

  • Øvelser har variable hastigheter. Den optimale hastigheten for polering er 1500-2000 rpm. En Oppladbar drill, bruke høyeste hastighet; en elektrisk drill, bruke den laveste hastigheten.
  • Arbeid i et godt opplyst og godt ventilert sted beskyttet mot vinden.