Nnywellness.com

Feilsøking Archos 504


Feilsøking Archos 504

For år, har Archos gjort populære MP3-spillere. Men som alle elektroniske enheter er Archos MP3-spillere ikke immune mot problemer. Mange av dem kan være enkelt å løse selv.

Ikke noe bilde

Kontroller at 504 er fulladet. Hvis det er, kan du prøve å trykke på knappen TV/LCD. Noen ganger blir denne knappen trykket utilsiktet. Hvis det er, prøve på 504 sender et signal til TV i stedet for sin egen LCD-skjermen.

Ingen strøm

Sørg for at 504 er fulladet. Med USB 2.0-kabelen som følger, koble den til en PC og prøve å slå den på. Hvis den gjør det, la Archos koblet til det er fulladet. Også vil 504 slås av etter en kort periode hvis den ikke brukes. Trykk på strømknappen for å slå den på igjen.

ITunes eller Mac

ITunes fungerer ikke med en Archos 504. Kontroller at du bruker Windows Media Player eller annen programvare for å synkronisere enheten. Hvis du bruker en Mac, gjenkjennes 504 kun i harddisk-modus. Kontroller som er valgt, i motsetning til Windows Media Player-enhet-modus.

Frysing, hopper over eller stopper under avspilling eller opptak

Prøve restarte enheten. Hold på-knappen i 15 sekunder. Slå på 504 på igjen. Hvis det ikke løser problemet, deretter formatere harddisken. Sikkerhetskopiere alle filer til en PC og gå til "Innstillinger" og deretter "System" og "Reparer" and "Formatter verktøy."

Hva annet kan du gjøre?

Hvis disse tipsene ikke fungerer, er det best å kontakte Archos kundestøtte. Kontakt Archos på http://www.archos.com/support/support_tech. Husk å lese FAQ ligger det også.