Nnywellness.com

Hvordan legge til RC-1 til en Canon Rebel


Canon RC-1 trådløse fjernkontrollen er en liten, batteridrevet infrarød sender som lar deg ta bilder uten fysisk å trykke på utløserknappen på Canon Rebel XT, XTi, XSi og T1i kameraer. Legge til en RC-1 i en Canon Rebel er kameraet rask og enkel. Innen minutter kan du bruke det RC-1 ta selvportretter eller ta deg i en gruppe skutt uten å måtte skynde å slå kameraets Selvutløser. Det RC-1 er også nyttig for å minimere vibrasjon når du tar tid eksponeringer og dårlig lys skudd på et stativ.

Instruksjoner

Hvordan legge til RC-1 til en Canon Rebel

• Fjern RC-1 kontrolleren fra eieren ved å trykke på røde utløserknappen. Holderen er utformet for å være koblet til kameraet stroppen for enkel bæring.

• Finn bryteren tre-posisjon nær kontrollens avtrekkeren knappen. Still til senterpunkt til utløseren på kameraet når du trykker knappen RC-1 utløser. Alternativt kan du angi bryteren "2" posisjon til å utløse lukkeren med en to-sekunders forsinkelse. Hvis du vil låse RC-1 avtrekkeren knappen når som helst, angi bryteren til "L"

• Plass din Canon Rebel på et stativ eller sikre flat overflate. Slå på kameraet og komponere skutt.

• Trykk på Drive-modus knappen på baksiden av kameraet. Drive-modus knappen har et ikon som ser ut som en klokke eller timer. Når skjermbildet Drive-modus vises, trykk på venstre/høyre krysse tastene på kameraets viktigste ekstern til selv-Timer/ekstern kontroll symbolet er uthevet. Trykk på Velg-knappen godta innstillingen. Selv-Timer/ekstern kontrollikonet skal vises på kameraets tilbake skjermen.

• Mål RC-1-fjernkontroll foran den Canon Rebel og trykk på utløseren for å ta bildet. Du må sikte kontrolleren i siktlinje av sensoren på forsiden av kameraet i orden for den å arbeide. Dette kan ta flere forsøk før du finner riktig posisjon. Noen fotografer har rapportert suksess med å bruke det RC-1 fra siden av kameraet, også. Eksperimenter og se hva som fungerer for deg.

Tips og advarsler

  • Canon RC-1 vil utløse kameraet til 16,4 feet fjerne.
  • Canon RC-1 også kan brukes med Canon EOS 5D Mark II og Canon EOS 7D.