Nnywellness.com

Hvordan finne ut hvilket år min klassiske Mustang er


Selv om Mustangs har beholdt sitt opprinnelige formål de siste årene som en relativt rimelig, sporty bil, enig de fleste entusiaster at de tidligste årene av Mustangs er mest ønskelig. Rimelige priser og lett tilgjengelig reservedeler for 1965 gjennom 1973 klassiske Mustang gjøre disse bilene til et populært valg for eiere. Å vite din Mustang riktig året er nødvendig når du bestiller deler eller bestemme verdien. Selv med klassisk Mustangs, kan forskjellen på én modellår bety tusenvis av dollar av forskjell i verdi.

Instruksjoner

• Åpne førerens dør og Finn data plate festet til døren jamb med to nagler. Finn hvor garanti - også kjent som kjøretøy identifikasjonsnummeret - trykt på øvre venstre side av platen. Hopp over dette trinnet hvis data platen mangler eller garanti er uleselig.

• Åpne panseret. Finn hvor garanti i toppen av førerens side innerskjerm. Finn hvor garantien på passasjeren side av dashbordet synlig gjennom frontruten fra utsiden av bilen på 1968 modeller. Sjekk førerens side av dashbordet på samme måte 1969 og opp modeller.

• Observere det første tegnet i garanti nummeret for å finne ut året av bilen, med en 5 blir 1965 modell og så videre. Merk at 1970 modeller angis av en null som det første sifferet i hvor garanti.

Tips og advarsler

  • Det andre tegnet i nummeret som Mustang garanti bør være et brev som angir fabrikken bilen ble montert i. De to neste sifrene angir kroppen stilen, enten det er hardtop, fastback eller cabriolet. Motorkode bestemmes av det femte tegnet i garanti koden, mens de gjenværende tallene er serienummeret kjøretøy.