Nnywellness.com

Fjerne bulker fra krom støtfangere


Fjerne bulker fra krom støtfangere

Ting å vite om krom støtfangere

Chrome støtfanger er et litt misvisende begrep. En chrome støtfanger har en kjerne av en blanding av jern og kobber, som er et tynt lag med polert nikkel. På toppen av dette er et lag av elementære krom. Dette laget er så tynn at det er gjennomsiktig, etter å ha blitt brukt på molekylært nivå av en prosess som ved elektrolyse. Formålet med chrome er å legge en bestemt glans til nikkel der er at elementets kjennetegn. Når en chrome støtfanger er bulkete, laget av chrome rundt bulk er knust og det meste flak. Det er hvorfor, selv når bulk er løst, det aldri helt ser det samme. Det er to måter å fastsette en chrome støtfanger: billig eller riktig.

Enkel metode

Den enkle og billigste metoden for å fikse en chrome støtfanger er å fjerne den fra bilen og snu den over så hul støtte er plassert på en solid overflate. En gummimatte, for eksempel en tykk gulvmatte, trykkes i støtfangeren mot den utstikkende delen av bulk. En gummihammer brukes deretter til å presse bulk tilbake i riktig plass. Støtfanger deretter reattached til bilen og skinte opp så mye som mulig i håp om at liten forskjell i glans mellom bulk og omkringliggende støtfangeren er ikke merkbar.

Beste metoden

Den beste metoden er dyrt i graden at det er ofte billigere å bare kjøpe en ny støtfanger, men som kanskje ikke et alternativ for de som biler er uerstattelig samleobjekter. Hele støtfangeren må tas til en auto-kropp butikk som spesialiserer seg i å arbeide med chrome. De fjerne krompanelet på støtfangeren ved dyppe den i en syre badekar. De deretter fjerne nikkel under chrome av soaking det i en løsning av cyanid. En slaglodding stav, som er en stang fra loddetinn med høyt sølv innhold, som gjør det vanskeligere og mer lett jobbet med oppvarmet med en blowtorch. Myknet loddetråd er presset inn i bulk i lag og formet å matche de omkringliggende metallet. Deretter pusset og polert glatt. Støtfanger er deretter overmales i et bad av smeltet nikkel. Når det er tørt, legges krom en prosess kjent som electroplating. Under denne prosessen er støtfangeren plassert i en metallisk elektrolytt-løsning som en elektrode gir en positiv ladning er satt inn. Støtfanger er koblet til en annen elektrode gjennomføring en negativ elektrisk ladning. Mindre enn en unse av smeltet chrome helles i løsningen. Ved dint sin naturlige positive ladningen, chrome vil bli tiltrukket og fordele seg på støtfangeren i et molekyl tynt skall. Støtfanger er fjernet fra løsningen, skylles av og polert til det skinner som ny.