Nnywellness.com

De beste symaskin for seil gjør


Hvis du skal lage seilene dine egne, er det første du trenger en god symaskin. Typen materiale du skal arbeide med, og bruk bestemmer hva slags maskin du trenger. Få deg en kvalitet symaskin som gjør en god, sikksakk trippel-maske i multi-lagdelt polyester og trygg på at seilene vil holde mot elementene.

Sangeren

Alle er kjent med merkenavnet sanger; Det er nesten synonymt med symaskiner. Faktisk er dette en av de beste grunnene til å bruke en. Ikke bare er du sikret industri målestokk kvalitet, men også bør maskinen trenger oppussing, da anskaffe deler eller reparasjon ekspert vil ikke være en problemfri. Maskinen til å se etter er en kommersiell-grade HD-110 Heavy Duty. Sangeren er selvsagt ikke den eneste veien å gå. Det er mange gode, merkenavn maskiner der ute, som Pfaff's 300-serie, Elna's Supermatic og Viking modell 21.

Seil

Den største grunnen en vanlig, innenlandske symaskin ikke fungerer godt er materialet som du arbeider. Polyetylen terephthalate sailcloth, kjent under merkenavnet Dacron, er lys nok at en vanlig maskin kan sy gjennom det uten å skli, men ikke når flere lag er å bli satt inn. Vanligvis består sailcloth av minst fire lag av klut, noen ganger ti. For å håndtere dette mye materiale, er det best å bruke en kommersiell-grade maskin. En annen grunn til å bruke en kommersiell-grade maskin er typen maske du skal stole på, nemlig sikksakk trippel-masken. Det er ikke en sammensatt maske. Likevel med belastningen vinden gjelder sailcloth, er det best å ha securest mulig masker. Videre finnes kommersiell-grade maskinene mye bedre kvalitet enn plast søppel nå i varehus eller på eBay.

Hvor å få en

Det er mulig å sy seil for hånd, åpenbart. Fønikerne og vikingene trenger ikke symaskiner å komme seg til den nye verden. Derimot, er deres sjømenn, omtrent som i dag, avhengig av seil-Maker, eksperter av craft. Sysler er sannsynligvis litt mer ydmyk. Få en maskin og få den rette for jobben. Gjøre noen poking rundt. Undersøke. Det best tingen å gjøre, er egentlig å finne en lokal butikk som gjør mye av handelen med symaskiner. Sjansene er at deres ansatte vil være kunnskapsrik og at de vil ha en rekke brukte maskiner å velge mellom innenfor en overkommelig pris.