Nnywellness.com

Hvordan å sakte rulle Wheelies


Hvordan å sakte rulle Wheelies

Motorsykkel kultur i USA er vanligvis delt noen typer, amerikansk stil road sykler for lang avstand ridning, japansk stil sykler for racing og stunts og høy-oppheng offroad sykler. Wheelies er en av de mest grunnleggende triksene på stunt sykkel og er grunnlaget for mange "show-off" triks, som slutten-over wheelies, wheelie donuts og høyhastighets wheelies. Praktisere teknikken grunnlag for disse triksene hjelper ryttere mestre prinsippene om kontroll over sine sykler.

Instruksjoner

• Sett sykkelen i laveste utstyret og akselerere jevnt mens du trekker på styret. Jevn akselerasjon hjelper stabilisere sykkelen og innrømmer den å "gå wheelie."

• Skru sykkelen til et høyere gir, og øke gass mens du trekker i clutch. Som forhjul heiser, slipp clutch sakte mens akselererende lett. Ikke rulle eller avta når du gjør en wheelie: det er mye lettere å gjøre med en konstant fart.

• Lene tilbake på setet så langt som mulig til sykkelen er nesten oppreist, samtidig opprettholde en konsekvent bruk av gasspedal. Hvis du begynner å slingre, raskt skifte vekten til siden som er wobbling for å motvekt lean av sykkelen.