Nnywellness.com

Erstatte førerens Side speil på en Ford-ekspedisjonen


Førerens side speil på en Ford ekspedisjonen er boltet gjennom dørkarmen. Ledninger for kontrollen reise gjennom et hull i døren og inn i rammen. I noen år, hvis speil glasset tilfeldigvis bryte, kan det bli erstattet av seg uten å erstatte hele speilet. Hvis bare glasset er brutt, kaller en Ford-forhandler og be om det er mulig. Hvis ikke, så den minst kostbare måten å erstatte en side view speil er å gå til en brukt auto deler hage eller ringe og be dem hvis de tilfeldigvis har en. Side view speil kan være kostbart og en brukt en fra en brukt auto deler verftet vil koste en brøkdel av pengene.

Instruksjoner

• Fjerne dørpanelet ved å fjerne skruene under armlenet og skruen i dørhåndtak. Fjern skruene på bunnen av dørpanelet eventuell. Noen år har skruene som holder panelet til rammen.

• Sett inn en skrutrekker mot baksiden av vinduet bytter, utfylling og bryteren og forsiktig lirke den frem og opp, og det vil komme ut. Koble den elektriske kontakten fra svitsjen. Grip dørpanelet på basen og løfte opp og ut for å fjerne den. Den har kroker på bunnen av panelet som podepnie en mottaket dørkarmen. Flytte panelet tilbake nok til ledningene. Fjerne tilkoblingen på lavere bak lyset og alle andre koblinger.

• Koble ledninger sele koblingen for speilet. Holde speilet med én hånd mens du fjerner tre 10mm nøtter å holde speilet døren. Fjerne speilet og direkte ledningsnett gjennom hullet i døren.

• Kontroller at pakningen er på plass på det nye speilet. Kjør ledningsnett gjennom hullet i døren og nøye inn i speilet stenderne døren. Installere 10mm nøtter og stram til.

• Hold dørpanelet nær døren og koble alle de elektriske kontaktene. Nøye sett dørlås knappen gjennom toppen av dørpanelet. Når det er på plass, skyv panelet mot døren og låse i toppen av dørpanelet til vinduskarmen. Det fungerer som en krok så presse toppen mot vinduet og mens du holder det det skyve det ned og det vil falle på plass. Mens du gjør dette, er litt fingerferdighet nødvendig fordi krokene nederst på dørpanelet trenger å gå inn i deres åpningen samtidig. Bruk kneet for å holde bunnen av panelet i samtidig trekke toppen til karmen plate. Det vil være opplagt hva må gjøres for å koble den, litt tålmodighet er alt som trengs.

• Installere skruer i omvendt rekkefølge på fjerning og den elektriske kontakten til bryteren vinduet og blunk bryteren tilbake på dørpanelet.