Nnywellness.com

Hva er årsakene til dårlig bil justering?


Hva er årsakene til dårlig bil justering?

Når hjulene er feiljustert, er bilens strukturelle integritet og fargedisplay utsatt. Kjøring på enda veier med en lyd suspensjon og god dekk er den beste måten å forhindre skjevheter, men selv om du passer på å unngå farer, forskyvning er mulig. Hvis kjøretøyet trekker til side mens du kjører, dette skyldes trolig dårlig justering og du bør ha hjul justert så snart som mulig.

Skade

Fysisk skade er den vanligste årsaken til dårlig hjul justering. Når bilen kolliderer med et objekt eller en annen bil, kan hjul være jarred ute av posisjon. Jettegryter og andre grove områder i veien er også ansvarlig for skader og virkninger som svekkes riktig hjul justering. Mens disse konsekvensene er mindre alvorlige enn av kollisjoner, de er mer vanlig og deres virkninger er kumulative.

Ubalansert dekk

Ubalansert dekk kan også påvirke din justering. Risting og vibrasjoner skyldes ubalansert dekk stammer støtdempere, ledd og kontakter innenfor suspensjon, og skader suspensjon kan føre til ytterligere justering problemer. Som din justering forverres, dekk slitebanen bærer videre og forbindelser problemet.

Slitasje på andre deler

Når din overføring komponenter er skadet eller slitt, kan dekk oppleve dra til ene eller den andre. Hvis dette skjer, kan bilen trekke på siden når du kjører raskere, mye som det vil hvis hjulene selv ble justert. Ved høye hastigheter, som de erfarne under motorveien kjører, kan belastningen på hjul føre hjulene til å trekke ut av justering.

Forskyvning på grunn av Normal kjøring

Mange biler er utformet for å ha litt spillerom i sin styring og fjæring. Gummi foringer i kontroll armene gir litt under vanlig akselerasjon, bremsing, snu og opprettholde hastighet. Selv under ideelle kjøreforholdene, kan dette forårsake hjul justering endre. Ledd og kontakter i suspensjon er også utformet for at noen spill, og dette kan endre hjul justering også.