Nnywellness.com

Hvordan bruke en mobiltelefon for en Internett-modemet


Hvordan bruke en mobiltelefon for en Internett-modemet

Bruke en mobiltelefon for en Internett-modemet er mulig gjennom en prosess som kalles tethering. Tethering innrømmer du å koble telefonen til datamaskinen via USB dele telefonens mobil datatilkobling. For tethering å arbeide, må du ha en mobiltelefon eller smart telefon som har en delt Internett-program. I tillegg teleoperatøren støtte tethering, og i de fleste tilfeller må du også betale legge funksjonen tethering til telefonen dataplan.

Instruksjoner

• Gjennom kontrakten. Kontroller at du har ubegrenset bruk på mobiltelefonen, og at du har tethering evner på plan. Hvis du bruker mobiltelefonen som datamaskinen Internett modem uten et dataabonnement, kan du bli belastet for hver KB eller megabyte av data brukes. Kostnader kan legge opp raskt når du vurdere høyhastighetstilkoblinger tilbys av moderne mobile nettverk.

• Installere Internett-deling programvare. Kontakter du operatøren om det er noen spesiell programvare du må installere for å aktivere bruke mobiltelefonen som en Internett-modemet. Noen operatører har tilkoblingsprogramvare som sporer databruk, sikre du ikke går over din månedlige data tildeling.

• Koble datamaskinen fra alle nettverk. Datamaskiner kan ha problemer med kommunikasjonen med flere tilkoblinger samtidig. Hvis du er koblet til et lokalnettverk, avslutte tilkoblingen før du prøver å tjore, med mindre du er sikker på at datamaskinen din kan håndtere flere nettverkstilkoblinger samtidig.

• Finn det delte Internett-programmet. Avhengig av bærer og telefon konfigurasjon, kan telefonens delt Internett-program finnes på noen få steder. Mest vanlig er i Start-menyen eller programmer-mappen.

• Koble telefonen og datamaskinen. Bruker en USB-kabel, koble mobiltelefonen i den ene og den andre datamaskinen. Når du kobler to via USB, kan datamaskinen ta noen sekunder å installere de riktige driverne som tillater det å kommunisere med telefonen.

• Starte Internett-deling program. Bruke det delte Internett-programmet på telefonen, sjekk menyen slik det er konfigurert til å dele tilkoblingen via USB. Trykk deretter på "Connect"-tasten i Internett deler program.

• Kontroller tilkoblingen. Når mobilen brukes en Internett modemet over USB og tilkoblingen er fullført, vil du se USB forbindelse showet som en kabelbasert tilkobling med internettilgang i kontrollpanelet nettverk og deling på datamaskinen.

• Teste Internett-tilkoblingen. Med mobiltelefonen og datamaskinen bundet, og Internett-deling tilkoblingen aktiv, kan du starte en nettleser eller beskjed klienten å bekrefte tilkoblingen til Internett.