Nnywellness.com

Hvordan bruke iPhone som en harddisk


Denne artikkelen vil lære deg hvordan du bruker iPhone som en bærbar harddisk. Dette er ikke en normal funksjon av iPhone, men med et par enkle nedlastinger og endringer det kan brukes akkurat som alle hard kjøre.

Instruksjoner

Sette opp din iPhone og nettleser

• For å bruke iPhone som en bærbar harddisk, må det være jailbroken. Når Apple selger en iPhone, kommer den med en programvare-lås som forhindrer tredjeparts applikasjoner kjøres. Apple-godkjente programmer kan brukes. "Jailbreaking" er bare en metode som brukes til å "låse opp" iPhone bruker med tredjepartsprogrammer.

• Hvis iPhone er allerede jailbroken, kan du hoppe over dette trinnet. Hvis ikke, kan du laste ned en jailbreaking program, for eksempel QuickPWN (se link i ressurser). Følg instruksjonene følger med programvaren å jailbreak din iPhone riktig. Det tar bare noen minutter.

• Last ned en leser. For å åpne og redigere iPhone katalogstruktur, må en tredjeparts småleser program, for eksempel de populære og gratis iPhoneBrowser (se link i ressurser).

• Når det er lastet ned, løpe det iPhoneBrowser installert, og klikk "Extract" når du blir spurt. Velg en installasjonsmappe. Koble til iPhone via USB-kabelen og åpne iPhoneBrowser. IPhone katalogstrukturen skal vises.

Kopiere filer

• Når iPhoneBrowser kjører, skal du se mappene i iPhone. Ikke endre disse eksisterende mapper. I stedet opprette en ny brosjyre og navnet den hva du liker. Høyreklikk på "Root" og klikk "Opprett mappe." Hvis du ikke ser mappen umiddelbart, trykk "F5" oppdatere.

• Merk mappen nyopprettede iPhone. Du burde se dens innhold (eller mangel derav) i den høyre ruten. Dette er hvor du vil dra filene du vil kopiere. Åpne mappen som inneholder filene og dra dem til ruten høyre vinduet kopiere.

• Du åpner filene, høyreklikk på filene i mappen for nye iPhone og velg "Lagre som" for å velge målmappen.

Tips og advarsler

  • Alle datamaskiner som du ønsker tilgang til lagrede iPhone-filene må ha iPhoneBrowser eller et lignende program installert.
  • Prosentandelen av iPhone-brukere som rapporterer problemer med jailbreaking er svært liten. Uansett, gjennomføre egne undersøkelser før du prøver å jailbreak. Apple vil ikke godta en jailbroken iPhone for tjenesten. Husk, en jailbroken iPhone kan gjenopprettes til den opprinnelige "låst" begrunne gjennom iTunes.