Nnywellness.com

Hvordan lage ringetoner for US Cellular


US Cellular er et nettverk transportør som tilbyr en rekke ringetoner for salg. Imidlertid trenger du ikke virkelig å kjøpe dem når du kan enkelt gjøre dem selv. Beste er at disse selv-laget ringetoner ville være unik - du vil ikke høre dem på andre telefoner. En rekke nettbaserte verktøy lar deg lage ringetoner for oss Cellular.

Instruksjoner

• Gå til nettstedet "Lage egne ringetoner", klikk på "Last opp"-knappen og velge en sang fra datamaskinen du vil bruke til å gjøre ringetone. Nettstedet tar et minutt eller to å laste opp sangen. Når det er lastet opp, kan du plassere delmarkører på tidslinjen for å merke en bestemt inndeling. Klikk "Merket" å lytte til den beskårede delen. Når du er fornøyd, klikker du "Lag en ringetone", og lagre filen på skrivebordet. Du kan koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen. Når tilkoblingen er opprettet, Kopier ringetone fra skrivebordet og lim den inn telefonens mappen.

• Gå til webområdet Ventones. Du må registrere deg på nettstedet før du kan gjøre ringetone, så klikk på "Registrer" linken og gi din e-post, mobiltelefon nummer og transportør. Når du har registrert deg, klikker du koblingen som sier, "Lage gratis ringetoner." På neste side, klikk på "Last opp"-knappen og velg en sang fra harddisken. Du kan flytte skyvekontrollene på tidslinjen for å merke en del av sangen du vil gjøre ringetone.

Ventones gir mulighet for å sende ringetone direkte til telefonen. Velg knappen "Send til telefon" og Bekreft at du vil overføre denne ringetonen. Ventones sender denne ringetone til mobiltelefonen for en SMS, som når du åpner den vil automatisk lagre ringetone på telefonen.

• Gå til webområdet "Myxer" holder markøren på "Ringetoner"-kategorien, og klikk på "Lage din egen" Klikk "Velg fil" knappen og velg en sang fra harddisken. Klikk den grønne "Last opp" knappen, som du kan flytte skyvekontrollene oransje angi en del av sangen. Klikk knappen som sier "Send til telefon." Du må oppgi mobilnummeret ditt for å motta ringtone i en SMS.

Tips og advarsler

  • Standard carrier avgiftsbelagt på SMS.