Nnywellness.com

Hvordan får jeg bak Stereo i en 2001 Chevy S10?


Den vanligste årsaken til trenger tilgang til baksiden av stereo i GM kjøretøy er å finne serienummeret radio. Dette nummeret er vanligvis nødvendig å få radio tyveribeskyttelse koden, som du trenger hvis din fabrikken radio går inn i "Lås" modus. Imidlertid kan det ikke være nødvendig å fjerne radioen for å finne din føljetong koden. Se inne din hanskerommet etter et klistremerke vise serienummeret radio. Hvis det ikke er det, må du sannsynligvis fjerne stereo for å vise den.

Instruksjoner

• Åpne Shack og koble negative batterikabelen med din tang. Dette er nødvendig når du håndterer en kjøretøyets elektriske komponenter; det hindrer sjokk.

• Øke rattet til høyeste posisjon med tilt spaken. Fjerne fem skruene på den nederste delen av rattstammen med en 7mm eller 9/32-tommers socket skiftenøkkel.

• Forstå i styringsgruppen kolonne-panelet med hendene. Kraftig trekk du panelet for å løsne det fra to festene som holder den i den nedre delen av dashbordet. Ikke helt Fjern styringen kolonnen panelet. I stedet trekke det bort nok til bolter bak.

• Fjerne to bolter fra hver side av rattet kolonnen panelet med en 7mm eller 9/32-tommers socket skiftenøkkel og fjern 7mm bolten ovenfra speedometeret.

• Bruk tilt spaken til lavere rattet. Forstå foran instrumentpanelet over rattet og trekk den kraftig for å løsne det fra dashbordet. Deretter gå til delen av panelet over radioen; Dra det bort for å løsne det fra dashbordet. Skyv det opp og over rattet til radioen bolter.

• Fjern skruene som radio med en 7mm socket skiftenøkkel. Skyv radioen ut til baksiden. Koble ledningsnettet og antenne, hvis nødvendig.