Nnywellness.com

Hvordan erstatte viften motoren på en ' 93 Chevy lastebil


Hvordan erstatte viften motoren på en ' 93 Chevy lastebil

1993 Chevrolet-truck bruker en svært effektiv, ekorn bur fan for å sirkulere klima kontrollen luften. Ligger under passasjer dashbordet, det er ikke uvanlig for fan å plukke opp plast eller papir i sin luftinntaket forårsaker brølende lyder og avtagende produksjonen. Dette kan også føre til motor fiasko. Viften er tilgjengelig ved å fjerne hanskerommet og litt øke høyre side av dashbordet.

Instruksjoner

• Bruk en pipenøkkel for å fjerne lavere feste bolter i hanskerommet og en skrutrekker til å fjerne hanskerommet sette der den festes til dash rammen. Når løs, satt av samlingen. Nå gjennom åpningen og koble fra hoveddatamaskinen. Bruke socket skiftenøkkel og fjerne datamaskinen festeboltene, og trekke det ut av veien og sett det til side. Bruk skrutrekkeren til å fjerne beholde skruen som holder kick panelet i plasser og dra panelet ut av veien.

• Løsne lavere bolten som festes dashbordet til A-stolpen med en socket skiftenøkkel. Bruk en socket å fjerne små skruene som holder viften motoren på plass og koble to ledninger som kobler fra ledningsnett dash til blåser motor. Trekke viften motoren tilbake, og har en assistent løft høyre side av dashbordet eller bruk en snuse bar og lever dashbordet oppover slik at plass å fjerne viften. Manøvrere motoren nedover og fjerne den fra dashbordet.

• Installere nye viften motoren ved å reversere trinnene for fjerning. Løft opp på dashbordet å installere motoren inn i åpningen. Helling motor baksiden for å starte lavere buret i rør åpningen, da passer det på plass. Installere monteringsskruene og stramme med socket skiftenøkkel og kobler ledningene koblingen. Koble hoveddatamaskinen, og koble den til også.

• Installer kick panelet og skru montere med en skrutrekker. Installer hanskerommet og sikre bolter og skruer tilsvarende. Starte lastebilen og teste viften for forsvarlig drift.