Nnywellness.com

Hvordan overføre musikk fra min iPhone til min datamaskin


Hvordan overføre musikk fra min iPhone til min datamaskin

Du åpne datamaskinen, trykk på power-knappen og vent, bare å innse at det fryktede øyeblikket har endelig kommet - harddisken krasjet. Du gjør alt du kan lagre filer, men til ingen nytte. Men det er et glimt av håp - musikken er lagret på din iPhone. Innsatsen av programvareutviklere har tatt all smerten av overføre disse sanger tilbake til datamaskinen. Nå kan du beskytte musikkbiblioteket mot uventet datamaskinen krasjer eller harddiskfeil, eller bare alltid holde datamaskinen musikkbiblioteket oppdatert.

Instruksjoner

Automatisk programvare

• Laste ned og installere iPhone til datamaskin overføre programvare. En rekke pålitelige, gratis alternativer er tilgjengelig for Mac, Windows og Linux-systemer.

• Koble din iPhone, og starter overføring programvaren.

• Velge hvilke sanger du ønsker å overføre fra iPhone til datamaskinen. Hvis du vil velge mer enn én sang samtidig, trykk og hold Skift-tasten (Windows og Mac) til å velge flere sanger i en sammenhengende rad, eller trykk og hold Ctrl-tasten (Windows) eller Apple-tasten (Mac) å plukke bestemte sanger individuelt. Klikk "OK", og vente på iTunes automatisk legge til og sortere sangene i biblioteket.

Håndboken Finder

Apple beskytter iPhone musikk ved å gjøre filene skjult, men du kan fortsatt finne dem.
Dataoverføre og installere en gratis iPhone fil-leser programmet. Disse programmene finne skjulte filene inni iPhone (inkludert sanger) og lar deg navigere gjennom dem. Flere er pålitelig gratisprogrammer tilgjengelig for Mac, Windows og Linux-systemer.

• Koble din iPhone, og åpne iTunes. Klikk kategorien iPhone til venstre, og klikk "Check for Updates" for å laste ned den nyeste iPhone-programvaren. Denne prosessen fjerner iPhone data, så tilbake og synkronisere telefonen før du oppdaterer programvaren. Klikk "Sync" før du oppdaterer i tilfelle iTunes ikke er satt til å synkronisere telefonen på oppstart.

• Åpne fil-leser programvare, og Lukk iTunes. Hvis iPhone er koblet, bør programmet automatisk oppdage den og filene.

• Opprette en ny fil på skrivebordet for musikken du ønsker å overføre fra iPhone til datamaskinen, og kaller det hva du ønsker.

• Finn sangene du vil overføre ved gjennomgang av fil-leser resultatene, og dra filene til den nye music-mappen du opprettet i trinn 4. Hvis du vil velge mer enn én sang om gangen, klikk og hold Skift (Windows og Mac) velge blokker av flere filer samtidig, og klikk og hold nede Ctrl (Windows) eller Apple-tasten (Mac) individuelt utheve flere sanger samtidig.

Tips og advarsler

  • Du vil ikke kunne lytte til betalt musikk fra iTunes med mindre datamaskinen er "godkjent" for den spesifikke iTunes-kontoen. For å autorisere datamaskinen, åpner du iTunes og inn brukernavn og passord når spørsmål.
  • Det er en sterk sjanse som overfører musikk fra iPhone til datamaskinen oppretter dupliserte sanger eller filer. For å slette duplikater, gå til "Vis" og "Vis duplikater", og deretter gå gjennom for å plukke ut hvilke sanger du vil ikke lenger.
  • Kontroller at du har nok ledig harddiskplass på datamaskinen før du overfører musikk. Hvis du ikke tror datamaskinen har nok plass, kan du vurdere å kjøpe en ekstern harddisk til å lagre musikkbiblioteket.
  • Hvis du bruker filen-finder programvare, ikke laste opp eller slette filer. Bare bruke programvaren til å finne, kopiere og overføre filer fra iPhone til datamaskinen.
  • Det er ulovlig å pirat eller laste ned stjålet musikk. Overføre musikk fra iPhone til datamaskinen er bare tillatt hvis du har eiendomsretten til filene i spørsmålet.