Nnywellness.com

Hvor å sjekk for spill i en levering fra Arm


Hvis kjøretøyet bruker en serpentin beltet stasjonen tilbehør som AC kompressoren, servostyringspumpe, dynamoen og vannpumpen, har det sannsynligvis en idler wiretrekk å holde spenning på beltet. Kabelføringstrinsen bruker en mot vår for å motvirke spenningen i beltet. Dette betyr skivene armen må "spill," som er muligheten til å reise oppover og nedover. En serpentin beltet strekker seg over tid, og en idler wiretrekk vil gå tom for reise. Det er en måte å teste idler wiretrekk armen for avspilling på din egen, sparer kostnaden for en automatisk reparasjon tekniker arbeidskraft.

Instruksjoner

• Finn idler wiretrekk bruker serpentin diagrammet skrives ut under panseret eller radiator vifte festeklipsen. Hvis du ikke finner diagrammet, se etter en talje lite motorblokken som har ingen tilbehør knyttet til det og har en firkantet mottar hull i den.

• Merk en linje av kritt på motorblokken rett under skivene koblet til levering fra arm.

• Plasser 3/8-tommers ratchet driveren i kvadrat mottar hullet på kabelføringstrinsen og dra opp på håndtaket. Dette frigir press fra serpentin beltet og viser at du har oppadgående reise på levering fra arm. Oppadgående reise er sjelden et problem, som belter ikke krympe over tid.

• Slip serpentin beltet av idler wiretrekk.

• Slipp ratchet håndtaket. Våren på levering fra arm tvinger den skivene slippe til lavest mulig plassering.

• Inspisere kritt linjen. Hvis skivene dekker kritt linjen, du har nedover spille i din levering fra arm og serpentin beltet fortsatt fungerer. Hvis du fremdeles ser kritt linjen, serpentin beltet er defekt og har strukket ut for langt.