Nnywellness.com

Hvordan bruke Lorex SG21FD3044-161 sikkerhet kamera systemer


Fast video kamera koblet til en digital video recorder/skjerm enhet bruker Lorex SG21FD3044-16 sikkerhet Kamerasystemet. For å bruke Lorex systemet riktig, kan du sette opp systemet til å registrere når du vil at videoen som overføres av kameraet. Oppsettet er utformet for eieren av systemet, og følgelig en tekniker eller video-sikkerhet spesialist er ikke nødvendig.

Instruksjoner

• Plass Lorex skjerm/DVR på et bord eller skrivebord. Rotere enheten slik at du kan se bak.

• Koble enkelt strøm/data ledningen kommer fra ett av Lorex sikkerhet kameraer til en av de "Inngang" kontaktene på baksiden venstre side. Koble noen andre kamera/data snorer til en av de andre "Inngang".

• Slå skjermen/DVR tilbake rundt. Koble strømledningen til en stikkontakt. Vend strømbryteren på baksiden høyre side "På" posisjon.

• Trykk på "Power"-knappen på front-høyre side av skjermen/DVR. Se videoen fra Overvåkningskamera på en av de fire delene av skjermen.

• Trykk på "Record" for å starte innspillingen av videoen. Trykk på "Stop"-knappen når du er ferdig innspilling. Trykk på "Play"-knappen for å se opptaket på skjermen. Justere hastigheten på avspillingen bruke jog shuttle til venstre for knappen "Power".