Nnywellness.com

iPhone 4 iMovie App opplæringen


iPhone 4 iMovie App opplæringen

Enten du er en erfaren videoredigering eller en amatør å lage hjemmevideoer, kan du bruke iMovie-programmet for iPhone til å opprette og polsk videoer. Med iPhone HD kamera du kan ta opp video direkte til telefonen, og hvis du har musikken i ditt iPod app, kan du legge som i videoen. Ved hjelp av iMovie kan virke utfordrende først, men brukergrensesnittet er ikke egentlig så komplisert som det kan se ut.

Instruksjoner

• Tapp iMovie-programmet for å åpne den. Trykk på "+"-knappen i øvre høyre hjørne av programvinduet å starte et nytt prosjekt.

• Velg et tema i menyen som vises. Hvert tema har sin egen musikk, som du kan endre senere. Hvis du vil, kan du endre temaet senere også.

• Trykk på "Mediebibliotek" i nedre venstre hjørne og velg videoklipp eller bilde som du vil legge til. Du kan også velge lyd her, men du kan bare velge en låt per video.

• Trykk på "Kamera" i nedre høyre hjørne å ta opp video direkte fra programmet.

• Dra fingeren gjennom "Tidslinjen" nederst på skjermen når du har lagt til et par videoklipp. Den røde linjen viser din posisjon. Trykk på "Play/Pause"-knappen i øvre høyre hjørne spille fra posisjonen som indikeres av den røde linjen.

• Trykk og dra bilder eller videoklipp å omorganisere dem.. Dra dem på tidslinjen for å slette dem. Dobbelttapp et videoklipp for å justere innstillingene. Tapp et klipp når og justere gule linjene på hver ende for å justere varigheten. Dobbel-tap en overgang - symbolet mellom klipp - for å endre innstillingene.

• Trykk på "Prosjekter View" i øvre venstre hjørne når du er fornøyd med prosjektet og ønsker å eksportere den. Trykk på "Share"-knappen og velge en størrelse for eksport.