Nnywellness.com

Hvor å hekte en Bose hjemmekino


Hvor å hekte en Bose hjemmekino

Hjemmekinoanlegg bringe lyden erfaring med en kino i stua. Bose har et rykte for å lage sleekly utformet hjem teater systemer som tar opp liten plass. Du kan installere en Bose hjemmekino system i hjemmet ved ledningsnett komponentene sammen i riktig sporene, og slå seg ned for å nyte film erfaring.

Instruksjoner

• Plasser Acoustimass modulen på samme slutten av rommet som TV, minst to feet fjerne. Stedet åpningen mot veggen for å øke bass og stå opp enheten eller legge den på høykant. Fest gitt gummiføttene til bunnen for stabilitet.

• Plasser fronthøyttalerne systemet mellom seks og 15 fot fra hverandre på venstre og høyre hånd sidene av TVEN. Koble høyttalerkablene venstre og høyre i wire sporene på baksiden av deres tilsvarende høyttalere. Trykk ned kategorien på baksiden av høyttaleren og sette inn merkede ledningen til røde terminalen og vanlig ledningen i den svarte terminalen. Koble ledningene fra høyttalerne inn i tilsvarende venstre Front og høyre foran utgangene på modulen Acoustimass.

• Plass kube senterhøyttaleren over eller under midten av TV. Kontroller at høyttaleren ikke støtter vekten av TVEN på noen måte. Koble Senter høyttalerledningen inn i sporene på baksiden av høyttaleren. Koble den andre enden av høyttalerledningen til Center-kontakten på modulen Acoustimass.

• Plass de bakre høyttalerne bare til bakre venstre og høyre for teater visningsområdet. Ideelt sett dem over nivået på ørene til folk når de sitter. Koble venstre Surround og høyre Surround ledningene til sporene på baksiden av høyttalerne. Koble de andre endene av ledningene til venstre Surround og høyre Surround-kontaktene på modulen Acoustimass.

• Kjør ledningene fra modulen Acoustimass til surround lyd mottakeren. Koble høyre ledninger Right Front høyttaler utgang tilkoblingen. Koble venstre ledninger til venstre fremre høyttaler utgang tilkoblingen. Koble Center ledningene til senter høyttaler utgang tilkoblingen. Koble høyre Surround ledningene til høyre Surround (bak) høyttaler utgang tilkoblingen. Koble venstre Surround ledningene til venstre Surround (bak) høyttaler utgang tilkoblingen. Sørg for å matche ledningene til riktig polaritet porten.