Nnywellness.com

Feilsøke en Optima videoprojektor


Optima videoprojektor er en enhet som kan være koblet til en TV, datamaskin eller DVD-spiller og brukes å avgi større videobilder på flate hvite flater. Noen ganger vil du støte på problemer kjører Optima videoprojektor, men mesteparten av tiden problemer stammer fra en kabel ikke er riktig tilkoblet eller innstillingene er av litt, som er enkelt å rette.

Instruksjoner

• Oppdra video input alternativene Optima videoprojektor. Det vil være en knapp på både eksterne og video projektoren seg som viser alle tilkoblinger mulig. Hvis du tror du har din TV eller DVD-spiller koblet, er videoprojektor mest sannsynlig bare på feil videoinngang.

• Bla gjennom innganger ved å skyve opp og ned pilene. Dette justerer gjennom innganger som "Datamaskin" "VGA 1, 2, 3," "Video" og "DVD." Hvis du ikke er sikker på hvilken tilkobling du vil kobles til, vent et øyeblikk på hvert utvalg. Hvis ingenting er koblet, vises en blå skjerm projisert. Hvis noe er koblet, vises bildet fra enheten.

• Kontroller kabelen hookups hvis det fremdeles vises ikke noe bilde. Hvis du kobler til en DVD-spiller eller, sjekk for å se om den gule RCA-kabelen er riktig satt inn i "I" porten på Optima projektoren og "Out"-porten på DVD-spilleren. Hvis du bruker en datamaskin, kontroller at signalkabelen er ordentlig inn i projektoren også. Løs eller feil satt inn kabler vil medføre dårlig eller ikke noe bilde.

• Sjekk lydkablene. Disse kablene settes ikke inn i Optima videoprojektor. Du må koble disse kablene til stereohøyttaler. Mange stereoanlegg har en røde og hvite RCA-inngang. Du må koble de røde og hvite RCA-kablene fra DVD-spilleren i stereo hvis du vil ha lyd. Når du kobler en datamaskin, vil du kunne høre lyd fra maskinens høyttalere.

• Kontroller hvis hetten projektoren er deaktivert. Hvis enheten er slått på og du ikke ser noe ventet, selv ikke den blå skjermen, er det fordi pæren er utbrent og du må erstatte den.