Nnywellness.com

Toyota Camry Bolt dreiemoment spesifikasjoner


Toyota Camry Bolt dreiemoment spesifikasjoner

Dreiemoment spesifikasjoner for deler på en Toyota Camry kan avhenge av flere faktorer, inkludert motortype og produsenten av delene. Modell år bilen kan også gjøre en forskjell. Dreiemoment spesifikasjoner for hver komponent festene er avgjørende for stabiliteten i motoren og ramme.

Flytende panner

I olje pan under bilen er montert med bolter strammes rundt 80 tommers-pounds. Kjelen som inneholder automatgir væske er montert med sin bolter strammet til ca 69 tommers-pund; bunnpluggen strammes til 35 til 36 fotpund. En manuell girkasse har ikke en panne men avløpet og fyll plugger har samme dreiemoment som avløpet plugg på automatisk.

Søkemotor

Som regel krever en fire-sylinder motor mer dreiemoment enn en V-6. Gass kroppen er montert til en dreiemoment på mindre enn 100 tommers-pounds for en V-6 motor eller 20-22 fotpund for en fire-sylinder. Drivstoff jernbane er vanligvis montert på dreiemoment 84 180 tommers-pounds. Tennplugger dreiemomentet fra 160 tommers-pund til 20 fotpund. Inntaket manifold krever vanligvis fra 130 tommers-pund til 22 fotpund, mens eksos manifold muttere og bolter er fra 27 til 36 fotpund.

Bremser

Bremsen calipers er ofte montert på dreiemoment 25 fotpund, mens dreiemoment plate bolter er om lag 79 fotpund for bremsene og 34-46 fotpund for bakdisplayet. Brems slangene koble til skyvelære med en banjo bolt på ca 22 fotpund dreiemoment. Dette kan variere avhengig av om Camry bruker TMC merke eller TMMK merkevare bremser.

Suspensjon

De fleste bolter festing ballen leddene styring knoker og kontroll armer krever litt over 90 fotpund dreiemoment. Struts har øvre monteringsmutterne strammet til 30 (bakre struts) eller 60 (front) fotpund; bolter kobler det til den styringsgruppe knoke er rundt 155 fotpund demper aksel mutteren er rundt 35 fotpund. Baren stabilisator kobler til spankulere med en kobling som bolter har dreiemoment 30 (bak) til 55 (front) fotpund.