Nnywellness.com

Hvordan du justerer bakken kontroll Sway barer


Hvordan du justerer bakken kontroll Sway barer

Ground Control svaie barer justeres på slutten link som kobler endene av svaie barer til bilens hjuloppheng. Dette kan du justere lengden på slutten lenker til størrelsen du trenger for egendefinerte programmer. Slutten koblingene for svaie barer selges separat fra svaie barer seg, men er nødvendig for riktig installasjon av svaie bar.

Instruksjoner

• Fest svaie bar slutten link til hullet i slutten av svaie baren. Koblingen slutten har to vinklede bolter, i hver ende. Sett en polyuretan foring inkludert med kit på en av disse vinklet bolter, og deretter skli bolten gjennom svaie bar hullet.

• Ta en andre polyuretan foring over bolten, etterfulgt av en vaskemaskin og festemutteren.

• Juster lengden på slutten koblingen ved å vri sentrum kroppen av koblingen. I hver ende av sentrum er kroppen en gjenget stang. Som du vri kroppen, forlenger den gjenget stangen ut.

• Sett inn en polyuretan foring over andre bolten når den justeres monteringspunkt for bestemte bilen. Følg instruksjonene som fulgte med bestemte svaie bar kit å finne denne monteringspunkt.

• Skyv bolten inn monteringspunkt av kjøretøyet, etterfulgt av skyve en polyuretan foring over bolten, og deretter en vaskemaskin og en mutter. Tvinn center kapslingen på koblingen svaie bar slutten å feste eller løsne svaie bar, etter behov.

Tips og advarsler

  • Pakkene som tilbys av Ground Control er spesifikke program. Dette betyr at du må kjøpe den riktige kit for kjøretøyet. De er ikke universell passform.