Nnywellness.com

Hvordan få en iphone på Verizon Wireless


Hvordan få en iphone på Verizon Wireless

Det er nå mulig å kjøre iphone på Verizon Wireless nettverket. Dette er potensielt en stor løsning hvis du elsker din iphone, men du har problemer med lokal dekning av ATT 3G-nettverk. Fremgangsmåten i artikkelen å forstå hvordan å få en iphone på Verizon.

Instruksjoner

Trinn 1 - Hvis du allerede har en iPhone, må du kjøpe MiFi2200 trådløs Hotspot fra Verizon Wireless. Det koster $99 for enheten og deretter enten $40 per måned for 250mb eller $60 per måned for 5gb for den trådløse tjenesten. MiFi2200 tar det cellular signalet fra Verizon Wireless og sender det som et trådløst signal. Du kan derfor bruke Wi-Fi connectivity av iphone for å koble til.

• Trinn 2 - slå på Mifi2200 enheten. Dette vil starte kringkasting trådløst signal fra Verizon Wireless. Du må vite navnet forbundet med kringkaste signalet for trinn 3.

• Trinn 3 - koble iphone. Dette aktiverer iphone og gå til innstillinger. Klikk på Wi-Fi og sørg for at den er slått på. Gå til 'Velge et nettverk' og velg signalet som kringkastes av Mifi2200.

Tips og advarsler

  • Programmer på iphone behandler Mifi2200 signalet en Wi-Fi-tilkobling. Dette er veldig kult fordi så mange begrensninger er eliminert. For eksempel fungerer Skype bare på iphone via en Wi-Fi-tilkobling.
  • Noen mennesker kan vurdere dette en dyr tilnærming til å få iphone på Verizon Wireless