Nnywellness.com

Hvordan å Port et mobiltelefonnummer


Hvordan å Port et mobiltelefonnummer

Hvis du planlegger å bytte mobiltelefon leverandører, kan du nå ta telefonnummeret fra en leverandør til en annen. FCC-regulert prosessen er kjent som "porting", og det mandater at ingen mobiltelefon leverandør kan bli holdt gissel til deres tjeneste ved å nekte utgivelsen mobilnummeret ditt. Porting mobilnummeret ditt sikrer at du ikke trenger å huske en ny mobiltelefon nummer og trenger ikke å varsle kontaktene nye kontaktinformasjon. I de fleste tilfeller er det gratis å port mobilnummeret ditt til et annet selskap, selv om noen selskaper kreve en liten administrativt gebyr.

Instruksjoner

• Ring din mobiltelefon leverandøren kundeservice. Ofte vil ringer "611" fra mobiltelefonen automatisk koble deg til kundeservice. Ellers finner deres telefonnummeret på månedsavdraget eller på deres hjemmeside.

• Velge menyen automatisk å snakke med en kundestøtterepresentant om endringer i kontoen. Mange automatisert menyer kan du trykker "0" når som helst å nå en representant.

• Be representanten "PAC" eller "porting autorisasjonskode." Koden, som ofte består av en kombinasjon av tre bokstaver og seks tall, som regel gyldig i 30 dager. Hvis cellen telefonnummer ikke er oversatt i vinduet 30-dagers, må du ringe tilbake og be om en ny PAC.

• Gi PAC du mottok fra leverandøren din mobiltelefon til den nye leverandøren som du skal åpne en konto. Ny mobiltelefon tjenesteleverandøren vil kunne portnummer din mobiltelefon inn i deres system bruker PACen.

Tips og advarsler

  • Du kan bli belastet en tidlig avslutning av gebyr hvis du port din mobiltelefon nummer før tilfredsstillelse av kontrakten.