Nnywellness.com

Hvordan finne verdien av gamle biler


Hvordan finne verdien av gamle biler

Du kan støte på problemer når du prøver å finne verdien av en gammel bil. En gammel bil kan være en klassisk eller bare en som er ikke lenger i avgrensningsbrønn bøker. Hvis du har en klassisk eller collector's bil, vil du måtte finne ut anken av kjøretøyet til en interessert markedet. Internett er et effektivt verktøy til å bestemme bilens hvis du vet hvor du skal lete.

Instruksjoner

• Bruke en vurdering nettsted for å bestemme verdien av gamle bilen. Bruk en guide som er spesielt rettet mot klassisk, tilpasset eller eldre biler, som NADA er klassisk bil guide. Hvis kjøretøyet er ikke for gammel eller mangler spesielle collector eller klassisk verdi, bruke avgrensningsbrønn guider som Edmunds eller Kelley Blue Book.

• Angi all nødvendig informasjon når du blir spurt under vurdering å finne ut bilens verdi. Les nøye gjennom valgene dine. Spesielle alderen biler er vurdert på tilstand, så Les grundig gjennom hvert alternativ før du velger kjøretøyets tilstand---resultatene kan avvike av tusenvis av dollar og flere.

• Fortsette søkemetoder ved å se gjennom auksjon nettsteder, for eksempel Barret-Jackson auksjoner. AutoTrader nettstedet har en klassikere divisjon---bruker det for å sjekke verdien av bilen din og finne ut hva andre selger en samme type kjøretøy for. Sjekk med eBay å avgjøre hvis noen andre selger et lignende kjøretøy, også.

• Skriv ned alle verdiene du har fastsatt av avgrensningsbrønn guider. Finne gamle bilen verdt å være rundt en median på tallene du gjennomgått. Du kan også sjekke med en klassisk bilforhandler å regne ut verdien av bilen din hvis du er usikker.

Tips og advarsler

  • Klassisk bilforhandlere kan være vanskelig å finne. Bruke en søkemotor for å finne din nærmeste forhandler, og prøve å ringe å diskutere verdier med forhandleren. Du må få bilen til forhandleren for en riktig vurdering.
  • Hvis du har en brukt bil som er gammel uten klassisk eller spesiell verdi, kan guider ikke være nyttig for søket. Hvis bilen er i utmerket stand, vurdere å holde på den.