Nnywellness.com

Tilbakestille automatisk slakk justerbar


En automatisk slakk innstilt er den viktigste komponenten som holder bremseskoene på riktig avstand fra overflaten av bremsen trommene. Som bremseskoene og bremsen trommene stilne, justeres automatisk de automatiske slakk justerbar bremseskoene slik at skoene forblir på riktig avstand fra trommer. Hvis bremseskoene låse opp innen bremsen trommene, må de automatiske slakk justerbar justeres manuelt for å løslate bremsene.

Instruksjoner

• Bruke air bremsene på bremseskoene ved å trekke ut på luft brems knott. Gå tilbake til bakaksel og plasser hjulet parkeringsklosser foran begge bakhjulene og bak begge bakhjulene.

• Slipp luften bremser ved å trykke i på luft brems knott. Skyv under baksiden av bilen og finne de automatiske slakk justerbar. Slakk justerbar er montert på hver side av begge bakaksel. De automatiske slakk justerbar har en utløserknappen på siden av innstilt og en justering bolt head på bunnen av innstilt.

• Velg en av de slakk justerbar justere først. Skyv flat tuppen av en flathead skrutrekker under utløserknappen på siden av den slake innstilt. Lirke utløserknappen ut med skrutrekkeren og holder ut med én hånd.

• Slå justeringen bolten på bunnen av den slake innstilt mot klokken med en skralle med et åttepunkts kontakten flytte bremseskoene mot overflaten av bremsen trommene. Bruke lommelykten for å skinne gjennom baksiden av brems sko plate å se bremseskoene og brems trommelen. Fortsette snu justering bolten mot klokken til bremseskoene er fullstendig utlignet overflaten av trommelen brems.

• Tilbake bremseskoene ved å slå justeringen bolten en halvfull med urviserne sette bremseskoene til riktig avstand fra overflaten av trommelen brems. Dette vil sette bremseskoene om én åttende av en tomme fra innsiden overflaten av trommelen brems bruke lommelykten for å sikre at sko er omtrent én åttende av en tomme fra trommelen.

• Fjerne skrutrekkeren ut fra utløserknappen. Dra kontakten og ratchet av justering bolten. Flytte til de andre tre automatisk slakk justerbar gjenta den samme prosessen som skissert ovenfor skal tilbakestille slakk justerbar slik at bremseskoene på riktig avstand fra bremsen trommene.

Tips og advarsler

  • En firkantet hode socket kan også brukes til å slå automatisk slakk innstilt justeringsbolter.
  • Formålet med utløserknappen er å låse den slakk innstilt på plass for å hindre at innstilt tilfeldigvis justere bremseskoene på grunn av vibrasjoner.
  • Aldri justere automatisk slakk justerbar hvis bremseskoene låses eller det er et problem med de slakk justerbar. Slakk justerbar er utformet for å automatisk justere på sin egen og manuelt justere slakk justerbar regelmessig vil føre dem til ikke å fungere.