Nnywellness.com

Hvordan erstatte tenningen på en Chevy


Hvordan erstatte tenningen på en Chevy

Chevrolet eller Chevy, er en populær amerikansk bil og lastebil maker. Tenningen i din Chevy har mange funksjoner, slik at når det oppstår feil du kan være inconvenienced - eller i verste fall strandet. Bryteren kan du kjøre tilbehør når motoren er slått av, og når slått fullstendig klokken kan du starte motoren. Etter tusenvis av miles av å sette inn og fjerne nøkkelen i din tenningen og slå den av og på, det vil ha og trenger utskifting.

Instruksjoner

• Åpne Shack og klemmen på negative batterikabelen med en skiftenøkkel, i retning mot klokken. Løft kabelen fra batteriet og sett det til side.

• Vipp rattstammen helt opp med tilt spaken på rattstammen, hvis bilen er utstyrt med dette alternativet. Nå fjerne tilt spaken-kolonnen ved å dra det rett ut fra kolonnen. Avsette spaken.

• Fjern de to skruene fra undersiden av styringen kolonnen plastdekselet med en Torx skrutrekker i retning mot klokken. Trekk dekselet rett ned fra bunnen av rattstammen. Sett dekselet og skruene til side.

• Finn svart plast J-formet håndtaket på tenningen, avslørt etter fjerning av plastdekselet. Dra i spaken mot fronten av bilen å løslate tenningen. Nøye trekk bryteren nedover og fjerne den fra undersiden av rattstammen. Koble fra ledningsnett fra bryteren ved å trekke det rett ut.

• Sammenligne gamle bytte til ny tenningen. Kontroller den hvit plast gear er i samme posisjon på begge bryterne. Returner den nye svitsjen en erstatning hvis utstyret ikke samsvarer med bryteren gamle.

• Koble ledninger kontakten til den nye svitsjen. Skyv bryteren i posisjon til det låses på plass. Skyv styring kolonnen dekselet på plass, og pass på å justere kategoriene i dekselet med sporene på undersiden av rattstammen. Kjøre i de to skruene og skru dem med en Torx skrutrekker i klokkens retning.

• Trykk tilt ratt kolonnen spaken tilbake til sin hull til den sitter. Sette inn nøkkelen i tenningen og gjøre den til "Off" posisjon. Trykk negative batterikabelen tilbake på den negative terminalen på batteriet. Stramme klemmen med en skiftenøkkel, snu med klokken. Lukke panseret.