Nnywellness.com

AC Clutch fjerning verktøy


Med mange biler som har air condition systemer installert, er det et punkt i bilens liv når de finner at klimaanlegget er enten handle seg uberegnelig eller ikke fungerer i det hele tatt. Enten selve enheten frigjøre ikke selv når bilen er slått av, eller kompressoren for klimaanlegget vil ikke fungere i det hele tatt. I begge disse situasjonene, kan erstatte clutch for klimaanlegget være nødvendig. Som med mange bil prosjekter, finnes det ulike verktøy som kan være nødvendig for å fullføre oppgaven, som forskjellige elementer i de fleste bilindustrien strukturer krever ofte spesialitet utstyr for å opprettholde eller erstatte dem.

Standard verktøy

Sammen med spesialitet verktøy som kan være nødvendig for å fullføre fjerning og utskifting av AC clutch, det er også standard eller populære verktøyene som kreves for å fjerne alle motordeler eller hjulhus fra området som er under arbeid. Typisk socket og ratchet driveren sett, Allen wrenches og muligens dreiemoment skrutrekkere kan være nødvendig å fjerne visse motor elementer som et middel for å fjerne et område. Lykt i arbeidsområdet også nødvendig fordi rammen av bilens motor kan begrense tilgangen til indirekte lys, gjør det vanskelig å se.

Clutch Remover

Fordi koblingen i en aircondition-system kompressoren anses å være en "press passer", det er en stor mengde trykk kreves trekke clutch enheten fra forsiden av kompressoren etter dens blitt gjort tilgjengelig. For å opprette mengden av trykket som kreves for å trekke clutch av kompressoren, må clutch verktøyet plasseres slik at å slå en av to nøtter som verktøyet vil trekke clutch av montering som den er trykket. I de fleste tilfeller må mutteren som skal holdes holdes jevn av ulike fastnøkkel eller verktøy som tvinger bolten er slått gjennom mutteren, opprette styrken til gratis clutch.

Clutch Installer

Clutch installer verktøyet er en separat solgt enhet som brukes til å bruke nye kompressor clutch samlingen skivene etter defekt clutch er fjernet. Det fungerer i utgangspunktet i nesten nøyaktig motsatt måte, med to forskjellige og motsatt bevegelige deler som brukes til å opprette nødvendige trykket å passe ny clutch inn i kompressoren skivene forsamlingen.