Nnywellness.com

Hvordan lage en Kissy ansikt i tekst


Hvordan lage en Kissy ansikt i tekst

Uttrykksikoner lar deg uttrykke morsom, quirky følelser via tekstmelding, online chat eller e-post. Uttrykksikoner er bare ansiktsuttrykk representert pictorially gjennom tastatursymboler. Sjansene er du har funnet ut hvordan å lage en smiley ansikt og trist fjes på tastaturet. Mange uttrykksikoner bruker enkle tegn, men du kan gjøre din mer interessant med noen utsmykningen. Ved hjelp av riktig tastaturtegn, kan du slå det smilefjeset i et kissy ansikt i en tekst-basert melding.

Instruksjoner

• Setter inn symbolet "<" Hvis du vil gi ansiktet ditt en lue. Dette kalles en "synlig" og det er satt inn ved å holde "Shift" og trykke kommaet på et standard tastatur, eller det finnes i delen "Spesialtegn" på en mobiltelefon. Du kan ha det gøy embellishing kissy ansiktet ved å utforske ekstra symboler.

• Sett inn ":" eller "=" for øynene. Den ":" symbol eller kolon, er til høyre for "L"-tasten, og du setter det ved å holde "Shift"-tasten mens du trykker på "semikolon"-tasten. Det er også i delen "Spesialtegn" på mobiltelefoner. "=" Eller "er lik" symbol er ved siden av knappen tilbake eller på "Spesialtegn"-menyen.

• Sette inn en "" eller "X." Den "," eller "stjerne", settes en mobiltelefon "Spesialtegn"-menyen eller ved å holde "Shift" og trykke på "8" på et tastatur. "X" kan være stor for en standard kissy ansikt, eller du kan bruke en liten "x" for en sidelengs kyss.