Nnywellness.com

Auto sikkerhetskrav inspeksjon


Stater har automatisk inspeksjon krav å sikre biler på veien. Når du tar bilen for en rutinemessig sikkerhet inspeksjon, finnes det flere punkter som mekaniker skal sjekke for.

Bremser

Slitte bremser kan mislykkes på veien. Inspektør må fjerne Bremsetromler for å kontrollere om overdreven slitasje. Han må også sjekke skiven, pads og Airline. En tredjedel av biler på veien har usikre bremser.

Kontroller

Vindusviskerne, horn, speil og signaler må være funksjonell for at en bil å passere en automatisk inspeksjon. Driveren må kunne advare og tydelig se andre biler når du kjører.

Setebelter

Ca 55 prosent av personer som ble drept i auto ulykker i 2008 var ikke iført sine setebelter, ifølge National Highway Traffic Safety Administration. Inspektør må sjekke setebelter for å sikre de klikker på plass sikkert.

Lys

Alle lysene på forsiden og baksiden av bilen må være funksjonell for å passere en sikkerhet inspeksjon. En blåst frontlys eller baklys er en sikkerhetsrisiko fordi det er vanskelig for andre drivere å se deg på veien i mørket, spesielt i dårlig vær.

Dekk

En skallet dekk (lav slitebanen) kan forårsake en bil til hydroplane på regnværsdager. Dekket må ha minst 2/32 slitebanen for å passere de fleste statlige inspeksjoner. Et reservehjul må også finnes i bilen.

Frontruten Glass

Sprekker i en frontrute er en fare fordi glasset kan knuse hvis driveren går over en stor kul, som kan føre til ulykker eller skader. Frontruten, når solid, også støtter bilen og hindrer at taket grotting i under en ulykke. Så må verneleder bekrefte at frontruten er intakt.