Nnywellness.com

Forebyggende vedlikehold Sjekkliste For alfa teknologier Power System


Forebyggende vedlikehold Sjekkliste For alfa teknologier Power System

Alpha teknologi gir kraft løsninger for teknologiske, kommersielle og boliger over hele verden. Det er medlem av en 30 år gammel allianse av uavhengige selskaper kjent som Alpha gruppen hvis mål er opprettelsen av makt løsninger. Gruppen har utviklet en rekke vedlikehold, service og reparasjon prosedyrer for kunder og operatører. En av disse tjenestene er forebyggende vedlikehold.

Hva er forebyggende vedlikehold?

Forebyggende vedlikehold er en tjeneste som tilbys av selskaper som teknikere er sendt for å gjøre periodisk kontroll av utstyr de har installert. Det er rettet mot å optimalisere utstyr pålitelighet og levetid. Serviceplan for Alpha-gruppen består av planlagte rutinemessig vedlikehold, testing av lokale og den eksterne drift og data analyse for å oppfylle bestemte krav. For å koordinere aktiviteter og prosedyrer, lastes informasjonen som samles inn fra lokal tjeneste datalogger Alpha central-databasen. Forebyggende vedlikehold reduserer kostnadene ved batteri fornyelse.

Hva innebærer tjenesten?

Under vedlikeholdsoperasjonen utføres detaljert vurdering av strømkilde system avhengig av individuelle spesifikasjoner. Første er å sikre avbruddsfri strømforsyning (UPS) systemet er installert med en egnet breaker. Luft filtre er så renset eller erstattet. Batteriet tilkoblinger kontrolleres og repareres hvis nødvendig. Spenningen og impedans på enkeltceller er testet. Der det er nødvendig, rengjøring, inspeksjon og testing av komponentene som brytere og transformatorer utføres. En siste sjekk av UPS og tilknyttede krets er gjort ved å kjøre en termisk skanning av systemet ved hjelp av infrarød temperatur opptakere. Endelig er en rapport på kundens UPS betingelse utarbeidet sammen med nødvendig anbefalinger.

Service

Gruppen Alpha har trent feltservice teknikere og ingeniører tilgjengelig for forsendelse døgnet rundt og alle dager i uken som utfører rutinemessig vedlikehold, nødreparasjon tjenester og maskinvareoppgraderinger hvis nødvendig. Bortsett fra konvensjonelle forebyggende vedlikehold nevnt tjenester utføres under planlagte kontrollene ovenfor, disse feltservice agenter utvikle historiske data for hver makt systemkomponent og utføre mekanisk vedlikehold. De også sjekke nøyaktigheten av overvåking system readouts og alarm set-poeng.

Oppkjøpet av forebyggende vedlikehold

Alpha forebyggende vedlikeholdstjenesten tilbys som en valgfri oppgradering til grunnleggende eller en nødtjeneste plan for alle Alpha produkter. Det finnes også flere tjenester som kunden kan være kvalifisert for i løpet av operasjonen. Disse ytterligere tjenester inkluderer rabatterte priser for systemet tjenester og oppgraderinger eller erstatninger, batteri oppgradering eller erstatning og annet tilbehør.