Nnywellness.com

Funksjoner av Garmin Auto GPS


Garmin sprunget fra en 1989 diskusjon mellom venner rundt et kort bord. Venner tilfeldigvis ingeniører og de diskuterte potensialet i et selskap som vil opprette og markedsføre navigasjon og kommunikasjonssystemer. Innen 2007, hadde Garmin vokst til et selskap med mer enn 7000 ansatte over hele verden. Selskapet tilbyr en rekke produkter å gjøre å finne din vei lettere.

Nuvi 205

På $119 fra 2010 er Nuvi 205 de minst kostbare modell Garmin tilbyr. Berøringsskjermen enheten veier bare 5.2 oz. og har et oppladbart batteri som vil tåle konstant bruk opptil fire timer. Når du først aktivere din 205, vil det ha en base kart og forhåndslastet veikart. Den kommer med programvare som lar deg oppdatere kart så ofte du ønsker og lagre opptil 1000 foretrukne steder for rask tilbakekalling og retninger. Den har en stemme sufflør og en intern høyttaler på selve enheten. 205 har en automatisk omdirigere system som vil endre din retninger hvis du savner en sving. Du har muligheten til å predetermining bestemte veier eller trafikk vilkårene. Du kan også velge for å ta den mest drivstoffeffektive ruten med ecoRoute. Hvor er jeg?"-funksjonen lar deg se de nærmeste restaurantene, politistasjoner og andre nyttige bedrifter i ditt område. Skjermen på 205 vises fartsgrensen på uansett hvilken vei du er på, og kan fungere som et bildevisningsprogram.

Nuvi 3790LMT

Den Nuvi 3790LMT, en av Garmin's top-of-the-line modellene, har også en berøringsskjerm. I tillegg til de 1000 foretrukne stedene kan i 3790 du lagre opptil 100 ruter. 3790 kommer med både interne og eksterne høyttalere, og du kan betjene den med talekommandoer. 3790 vil legge ut en rute basert ikke bare på trafikktrender, men også på din trender som en driver. Gi deg et klarere bilde av ruten, gir 3790 deg 3D visninger av bygninger. Du kan velge typer ruter og bestemte veier å unngå. 3790 gir deg også muligheten til å laste ned et større utvalg av bekreftelse stemmer fra Internett. Kompatibel med Bluetooth trådløsteknologi, den likeledes har en passelig tastatur å skrive ut adresser enklere for deg. Det tilbyr en fotgjenger navigasjon alternativet, slik at du kan bruke den utenfor bilen også.

Nuvi 2350

Den Nuvi 2350 veier en kompakt 5 oz. Det kommer standarder med veikart og muligheten til å legge til kart senere via Internett. Den har et oppladbart batteri som vil tillate for 150 minutter med kontinuerlig bruk. Som 3790, vil det tillate deg å programmere opptil 1000 interessepunkter og lagre opptil 100 ruter. Den har en intern høyttaler og stemme sufflør som kan gi deg din retningene høyt. 2350 vil instruere deg til bestemte felt der du trenger å være. Med funksjonen AutoTrend og MyTrend, vil det beregne kjøreruten ifølge ikke bare generelle trafikktrender, men også din personlige kjøring trender. 2350 kan du sortere flere destinasjoner, og funksjonen for automatisk omruting vil hjelpe gjøre opp for alle galt svinger. Displayet på 2350 viser deg en Verdensklokke og fartsgrensen. Du har muligheten til å laste ned et større utvalg av stemmer og flere bil ikoner.