Nnywellness.com

Hvordan sette opp en DVD opptaker kunne Record av DirectTV


For å sette opp en DVD opptaker å kunne spille av DIRECTV, må du kjøre lyd- og signalet kommer fra DIRECTV mottakeren gjennom DVD-brenneren før du sender den til TVEN. Dette innebærer en enkel kabeltilkobling. Når det er satt opp, kan du registrere DIRECTV programmer på en DVD ved å sette inn en unfinalized DVD-R-plate i DVD-brenneren, sette DIRECTV mottakeren til ønsket stasjon, og deretter trykke "Posten" på DVD-brenneren.

Instruksjoner

• Kontroller at DIRECTV mottakeren er satt opp riktig motta signaler fra DIRECTV satellitten. Hvis du kan se på TV ved hjelp av DIRECTV mottakeren nå før trekke opp din DVD-opptaker, er denne tilkoblingen fin.

• Kutte strøm til DIRECTV mottaker og TV-apparatet før du fortsetter med kabeltilkoblingene.

• Bruke ett sett med audio/video-kabler til å koble RCA-utganger på DIRECTV mottakeren til RCA på DVD-brenneren. Husk å matche fargen på pluggen på kabelen til RCA-kontakt som tilsvarer fargen. Koble den røde pluggen til rød jack, hvit (eller svart) pluggen i hvit kontakten og gule pluggen i gul.

• Koble til RCA-utganger på DVD-brenneren til RCA på TV-apparatet bruker et andre sett med audio/video-kabler. Igjen, må du matche fargen på pluggen på kabelen til RCA-kontakt som tilsvarer fargen.

• Slå på din DIRECTV mottaker og TV. Koble DVD-opptakeren strømledningen inn i en stikkontakt og slå den på i tillegg. Forsikre deg om at kanalen på TV-apparatet og DVD-opptaker er satt til kanal 3.

• Sett TV video kanalen innspill til tilsvarer kanalen tilordnet RCA innganger på TVEN brukes til å koble DVD-opptakeren til TVEN (trinn 3)---Trykk "Input" på fjernsynsapparatet til å bla gjennom video kanal inn alternativene.

• Angi opptakerens DVD video kanal innspill til tilsvarer kanalen tilordnet RCA innganger på din DVD opptaker brukes til å koble DIRECTV mottakeren til DVD-brenneren. Hvis DVD-opptakerens har kun en utgang alternativet, kan du hoppe over dette trinnet. Dette trinnet er bare nødvendig hvis DVD-opptakerens har mer enn én utgang. Som å bytte video input kanalen på TV, trykk "Input" på DVD-opptaker fjernkontrollen for å sette den til riktig video kanal inngangen.