Nnywellness.com

Slik kontrollerer du et telefonnummer på Google Voice


Slik kontrollerer du et telefonnummer på Google Voice

I dagens høyteknologiske, trådløst koblet samfunnet har folk flest to eller flere telefonnumre. Det er hvor hjem, prosjektnummeret, mobiltelefonnummer og noen ganger også en jobb mobilnummer som en Blackberry. Med Google Voice, kan forretningskontakter, venner og familie nå ringe et nummer og nå deg uansett hvor du er. Google Voice kan ringe alle dine ulike telefonnumre, hvis du ønsker. Men før det kan ringe din privat tall, må du gi Google stemme tillatelse gjennom telefon nummer verifisering.

Instruksjoner

• Registrer deg for en Google Voice-konto. Gå til google.com/voice opp til å opprette en ny konto. Hvis du allerede har en Google Gmail-konto og bor i USA, har du tilgang til Google Voice funksjonen.

• Klikk koblingen Innstillinger øverst på høyre side av siden når du har logget på Google Voice. Den første synlige kategorien etter klikker innstillinger har rett "Telefoner."

• Legge til et telefonnummer. Hvis du er ny til Google Voice må du legge til et nummer før du kan bruke funksjonen tidsbesparende multi telefonen ringer. Det gjør en forskjell hvis det er et land linje eller mobiltelefon. Legge til en telefon, klikk koblingen "Legg til telefon" og sett navnet for telefonen (for eksempel "min mobiltelefon") og i telefonnummeret. Velg hvilken telefon (Mobile, jobb, hjemme eller Gizmo), Pakk tekst og klikk "Lagre".

• Kontroller telefonnummeret. Når du legger til et telefonnummer du må bekrefte at det er faktisk ditt telefonnummer. Google Voice vises en to-sifret kode som du må bruke til å kontrollere telefonen. Du må også ha tilgang til telefonen for å bekrefte den. Du kan ikke kontrollere ditt hjem telefonen hvis du er på arbeid, fordi du må svare telefonen for å sette inn bekreftelsesnummeret.

• Klikk "Koble" for å kontrollere telefonen. Når du klikker Koble, Google Voice vil ringe telefonnummeret og instruere deg koden. Når du setter inn koden telefonen er bekreftet.

Tips og advarsler

  • Tjenesten er gratis, kan du bli fristet til å registrere flere kontoer. Vær oppmerksom på at du ikke legge til samme telefonnummer på flere Google Voice-kontoer.
  • Pr. August 2010, kan du bare registrere deg for Google Voice hvis du bor i USA.