Nnywellness.com

Hvordan å fortelle forskjellen mellom iPhone 3G vs 3GS


Apple iPhone er den nyeste og beste i mobiltelefon teknologi, men det har vært noe forvirring, siden det er to versjoner som er svært like hverandre. Hvordan kan du vite forskjellen mellom iphone 3G og 3GS? Les følgende og det bør bli krystallklart.

Instruksjoner

• Bruke iPhone 3G eller 3GS, få på AT & T-nettverket. Hvis du ikke er abonnent allerede, som må første steg - gå til AT & T-butikken og registrere deg. Hvis du begynner en ny kontrakt med ATT &, du får en stor rabatt på hva iPhone du velger. Det samme gjelder hvis det er på tide å fornye avtalen 2 år.

• Avgjøre hvor mye minne du trenger for iPhone. IPhone 3G inneholder 8 GB minne, slik at det kan holde ca 800-1000 sanger, og også en rekke programmer. Hvis du er mer interessert i å laste ned filmer, vil bare noen få passe på denne. IPhone 3GS har 16 GB minne eller 32 GB, avhengig av hvilken modell du velger. Jo mer minne du har, de flere sangene, bilder og filmer du kan laste ned. 16 GB vil trolig holde et par tusen sanger eller bilder, eller ca 8 filmer.

• Finne ut om en raskere prosessor er nødvendig for dine behov. IPhone 3G prosessor er 412 MHz. IPhone 3GS's prosessor opererer på 600 MHz. Trivielle økningen i hastighet er virkelig mindre når det gjelder å åpne/kjøre programmer - du bare lagre sekunder.

• Tenk på kameraet og video evnene. Kvalitetsbilder med høy noe for deg? IPhone 3G kameraet er 2 megapiksler, men iPhone 3GS kameraet er 3 megapiksler. Bare 3GS har videofunksjonen og som en morsom tillegg, et innebygd kompass program som utfører som en ekte magnetisk kompass.

• Til slutt bestemme hva du er villig til å betale for alle iPhone. Som en ny kunde for AT & T, iPhone 3G vil koste $99 (det samme om kontrakten er klar fornyes.) 3GS kjøres om $199 for 16 GB eller $299 for 32 GB, men igjen, det er for nye abonnenter eller de klare til å oppgradere. Hvis du med AT & T for øyeblikket, og kontrakten er et sted i to års kravet, vil du betale mer - ikke full pris, men kostnadene vil avhenge av hvor mye lenger forblir i kontrakten. Gå til Apple.com/no og innlegge mobilnummeret for å finne ut hva du må betale å få en iPhone.

Tips og advarsler

  • Hvis det er på tide å fornye avtalen snart, vente og nyte besparelser.
  • Husk å kjøpe ekstra forsikring. Det er lurt å være forsikret for hele to års kontrakt.
  • Avstå fra å kjøpe reparerte deler. Besparelser er minutt, og du ber om trøbbel.