Nnywellness.com

Hvordan fjerne panelet for å erstatte Dash lys


Hvordan fjerne panelet for å erstatte Dash lys

Dash lysene på din kjøretøy instrumentpanelet skal være riktig vedlikeholdt og service for å sikre best mulig ytelse. Hvis dash lysene begynner å mislykkes, kan det forårsake alvorlige sikkerhet som du ikke vet hvor fort du kommer. Du bør se for å erstatte pærene så snart de bryte. Erstatning pærer kan hentes fra lokale auto butikken.

Instruksjoner

• Åpne opp panseret på bilen og Finn batteriet. Koble de positive og negative batteri terminalene. Dette hindrer deg fra å motta elektrisk støt mens de utfører arbeidet. Det vil også deaktivere kollisjonsputer.

• Angi førersete og finne kantene på instrumentpanelet. Dette er normalt markert med en plastikk eller gummi ramme rundt kantene. Bruk en skrutrekker til å fjerne de to skruene som holder rammen på plass. Trekk forsiktig rammen av dashbordet.

• Fjern de tre skruene som holder panelet på plass med en stjernetrekker. Skyv panelet fra dashbordet. Nå rundt på baksiden av panelet, og trekk ut den elektriske kontakten som er festet til baksiden.

• Skru ut den ødelagte pærer fra panelet og kaste seg i papirkurven eller glass resirkulering. Sett den nye pærer i retning med klokken. Skru dem før de låser seg fast på plass.

• Koble panelet, bezel og batteri terminaler fremgangsmåten fjerning i revers. Slå på motoren å sjekke at alle dash lys fungerer nå riktig.