Nnywellness.com

Hvordan erstatte viften motoren for en 1998 Cavalier


Et typisk tegn på en dårlig blåser motor er motoren bare arbeider med én innstilling når de varme eller AC er aktivert. Kaldere klima kan også påvirke viften motorens ytelse, særlig når det kjøres på høy kontinuerlig. Viften motoren i din Cavalier ligger på passasjersetet foran, visker side under dashboard, skjult av et stykke svart trim panelet.

Instruksjoner

Fjerning

• Heve panseret på bilen og Finn batteriet. Fjerne negative batterikabelen fra sin post med din pipenøkkel. Pakk metall slutten av kabelen helt med svart elektrisk tape. Legge kabelen ned, fra motoren og andre metall det kan komme i kontakt med.

• Åpne passasjersetet foran, visker sidedøren på Cavalier. Like under i hanskerommet under dashbordet er tre bolter holder et trim panelet på plass. Fjern alle tre bolter og sette dem på førersetet. Nøye lavere trim panelet fra plasseringen under dashbordet. Gjøre dette sakte samtidig som at det er ingen ledninger fanget rundt trim. Angi trim ut av veien i førerens side etasje.

• Koble vifte motorens ledningsnett. Ikke dra det av sin ledninger. Hvis du har problemer med å løfte på sikkerhet på selen, bruke en flat skrutrekker til å nøye trekk.

• Støtte viften motoren med én hånd på sin base. Ta ut tre beholde boltene som holder viften motoren på plass. Sakte senke viften motoren fra kabinettet. Kontroller at du lavere viften motoren, at det er tomt for alle ledninger under dashbordet.

Installasjon

• Kontrollere den nye vifte motoren for å se om det er skader som er synlig. Angi den gamle blåseren motor og nye side ved side. Sammenligne dem med hverandre å sikre at de er de samme. Kontroller at ledninger sele pluggen på nye viften er også det samme som på gamle viften motoren. Spinne vifteholderen i begge retninger på nye viften motoren. Det skal rotere jevnt, gratis borte.

• Installere nye viften motoren tilbake i huset på nøyaktig måte du fjernet gjengangeren ettall. Holde det trygt i posisjon og hånd tråd hver av beholde bolter. En om gangen, skru ned og sikre helt hver av de tre boltene. Returner blåser motorens ledningsnett posisjon på motoren. Skyv forsiktig selen til sin plugg til du hører sikkerhet klippet engasjere.

• Plass trim panelet tilbake på plass under dashbordet. Installere alle tre trim panelet bolter for hånd for å sikre de tråd riktig. Helt sikre hver bolt med din pipenøkkel.

• Fjerne den svarte tapen fra batterikabelens terminal og sikre kabelen tilbake til batteriet. Starte bilen og teste nye viften motoren. Kontroller at testen omfatter kjører viften motoren på hver enkelt innstilling mellom høyt og lavt.

Tips og advarsler

  • Alltid oppbevare sikkerheten inne sinn når elektriske reparasjoner på bilen.