Nnywellness.com

Briggs & Stratton 22 HP Twin spesifikasjoner


Briggs & Stratton ble grunnlagt av Stephen Briggs og Harold Stratton i 1908. Selskapet begynte i bilfabrikker virksomhet, og begynte sakte å fokusere på maskinen. I 1960 begynte Briggs og Stratton å produsere små motorer og utendørs plenen og hjem utstyr. 22-HP Twin sylinder Intek motoren er utviklet av Briggs og Startton for bruk for en rekke utendørs utstyr, og den kommer som standard på mange produkter.

Engine spesifikasjoner

Briggs & Stratton 22-hestekrefter motoren er 721 kopi og funksjoner twin sylindre. To sylindere av denne motoren er innkapslet i en støpejern ermet som gir beskyttelse og slitestyrke. Denne motoren sylinder Bar har en diameter på 3,1 inches og dens slag stempelet er 2.9 inches lang. Denne motorens ventil-tog er en overliggende kamaksel som kontrollerer to ventiler per sylinder.

Flere spesifikasjoner

Briggs & Stratton 22-hestekrefter motoren Intek teknologi og selges uten en bensintank. Denne motoren bruker et klimaanlegg og smøring systemet er full-press, og har en oljefilter. Denne motoren eksos manifold er krom, som gir holdbarhet og hindrer overoppheting av motoren. Dieselfilter av denne motoren er utformet for å vare, og olje fyll røret skal være enkelt å bruke selv for en nybegynner.

Betraktninger

Briggs & Stratton 22 hestekrefter Intek motoren er laget for å brukes med en push gressklipper, en ridetur gressklipper, en strømgenerator, en høytrykksvasker, en snøfreser og annet utendørs utstyr. Mens denne motoren ikke selges med en bensintank, fungerer det på 87 oktan bensin. Denne motoren må være installert profesjonelt og brukerhåndboken bør leses og forstås før det er tatt i bruk.